Vianova Systems Finland Oy jakautui kahdeksi yhtiöksi

Infra

Vuosi 2016 tuo mukanaan parempaa palvelua. Jatkossa olemme lähempänä asiakasta kuin koskaan aiemmin. Fokusoimme toimintaamme jakautumalla kahdeksi toimijaksi. Näin palvelu on jatkossa asiakkaillemme selkeämpää ja suoraviivaisempaa. Me olemme nyt Vianova ja Viasys VDC. Ohessa on tiivis tietopaketti uudistuksesta. Jos sinulle herää kysymyksiä, esitä ne rohkeasti, vastaamme mielellämme.

Vianova Systems Finland Oy jakautui 1.1.2016 kahdeksi yhtiöksi. Vuodesta 1989 toiminut perinteikäs yhtiö fokusoi liiketoimintojaan vastaamaan paremmin nykyisten ja tulevien asiakkaiden tarpeisiin sekä pysyäkseen alan nopean kehityksen kärjessä.

Viasys VDC Oy on jatkossa kiinteistö- ja rakennusalan elinkaarenaikaiseen malli- ja tiedonhallinta-liiketoimintaan erikoistunut yritys. Liiketoiminta sisältää Virtual Design Construction (VDC) ja omaisuudenhallinnan tuotteet ja palvelut. Tämän lisäksi Topcon Positioning Group investoi Viasys VDC:n hankkimalla huomattavan vähemmistöosuuden Viasys VDC:n osakkeita. Yhteistyökumppanina Topcon tarjoaa monella markkina-alueella erilaisia ratkaisuja muu muassa työmaahallintaan. Nämä ratkaisut palvelevat myös Viasys VDC:n toimintaa.

Vianova Systems Finland Oy on jatkossa infrastruktuurisuunnittelu ja –ohjelmisto –liiketoimintaan erikoistunut yritys. Liiketoiminta sisältää Novapoint -suunnitteluohjelmistoon liittyvät tuotteet ja palvelut. Lisäksi Trimblen kanssa on alustavasti sovittu siirtymävaiheen suunnitelman laatimisesta Tekla Civil tuotteiden myynnistä ja tukipalveluista Suomessa ja Virossa.

Jakautuminen tehdään siten, että pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tulemme tekemään siirtymisestä asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan. Jakautumisessa nykyiset tuotteet ja projektit jatkuvat uusissa yrityksissä ilman katkoja.

Jakautuminen tapahtuu osittaisjakautumisena, jolloin myös yritysten omistus eriytyy. Molemmissa yrityksissä pääomistajina toimii yrityksiin sitoutunut henkilöstö.

Lisätietoja antavat tarvittaessa:

Heikki Halttula
Toimitusjohtaja, Viasys VDC Oy
040 547 2440

Tuomas Hörkkö
Toimitusjohtaja, Vianova Systems Finland Oy
040 832 3553

Lue myös: Vianova on nyt Civilpoint Oy (5.4.2017)

Vianova Systems Finland Oy divided into two companies

Vianova Systems Finland Oy divided into two companies on January 1, 2016. Vianova Systems Finland Oy was established in 1989 and has a long history providing quality services to its customers in the infrastructure sector. The company will focus its business to be aligned with its customers’ need and to continue to set the pace in the industry.

The two new companies will be Vianova Systems Finland Oy and Viasys VDC Oy:

Viasys VDC Oy will continue its business as company specializing in construction life cycle and information technology management. Its business areas include Virtual Design and Construction (VDC) and Asset Management software and services.

Vianova Systems Finland Oy will continue as a company specialized in infrastructure design software solutions. Its business areas include products and services involving Novapoint software suite.

The division is done to better serve our current and future customers. We will make the transition as smooth as possible for the customers. Any on-going projects and services will continue without interruption in these two new companies.

In both new companies, the employees will be the major shareholders.

For more information, please contact:

Heikki Halttula
CEO Viasys VDC Oy
+358 40 547 2440

Tuomas Hörkkö
CEO Vianova Systems Finland Oy
+358 40 832 3553

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme