Vianovan uusi aika 2016

Infra

Nyt on polkaistu vuosi 2016 käyntiin ja tapahtumia on alkuvuoteen mahtunut huikea määrä. Olemme muuttaneet uusiin tiloihin ja uudistaneet organisaatiotamme sekä toimintatapojamme. Vuoden alku on ollut kiireinen, mutta olemme myös ehtineet mukavasti tavata myös Teitä, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Kiitos hyvästä palautteesta ja luottamuksen osoituksista uutta Vianova Systems Finland Oy:tä kohtaan – työt jatkuvat ja kehitämme edelleen palveluitamme sekä tuotetarjontaa entisestään.

Yhteistyö Trimblen kanssa on lähtenyt hienosti liikkeelle ja pystymme tulevaisuudessa entistä tehokkaammin tarjoamaan Teille työkaluja toimintanne tehostamiseen. Olemme saaneet palautetta, jonka mukaan muutos on nähty on hienona uudistuksena palveluiden ja tuotteiden osalta sekä nykyiseen että tulevaan markkinaan. ”Ala kehittyy kovaa vauhtia ja edelläkävijöille pitää olla tuotteita sekä palveluita saatavilla – Uudella Vianovalla on se rooli ja uusien järjestelyiden johdosta sen roolin pystytte hoitamaan.”

Haluan Vianova Systems Finland Oy:n puolesta toivottaa kaikille hyvää loppuvuotta. Uskomme, että tästä tulee mielenkiintoinen vuosi. Ei pelkästään yrityksemme osalta vaan koko alan. Olemme nähneet, miten ala on ottanut vahvoja askeleita mallinnuksen saralla. Tietomallipalveluiden sekä ratkaisujen kysyntä ovat nousussa ja QuadriDCM palvelimien määrä on kasvanut – käyttöoikeuksien määrä on jo kolmannella sadalla, hankkeet ovat suuria ja palautteet ovat positiivisia.

Muistakaa varata aika Vianovapäiville 20-21.4.2016 Tampereelle. Tulossa paljon uutisia, tuoteuutuuksia sekä koulutusta. Puitteet ja muut osallistujat antavat mahdollisuuden oppia paljon uutta ja saada viimeisimmät tiedot tietomallinnuksen hyödyntämisestä suunnittelusta omaisuuden hallintaan. Tämä on se paikka jossa uutuudet kuulet ensimmäisenä!

Nähdään viimeistään Vianovapäivillä!

Terveisin Tuomas

Lue myös: Vianova on nyt Civilpoint Oy (5.4.2017)
Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme