Novapoint ja QuadriDCM ovat nyt Trimble Novapoint ja Trimble Quadri

Infra

Vianova Systems AS:n tuotteiden Novapoint ja QuadriDCM nimet on uudistettu Vianova Systems AS:n vuoden takaisten uudelleenjärjestelyiden seurauksena. Uudet tuotenimet ovat nyt Trimble Novapoint ja Trimble Quadri.

Myös Vianova Systems AS:n nimi on uudistettu. Yrityksen virallinen nimi on nyt Trimble Solutions Sandvika AS.

Muutokset johtuvat vuosi sitten tehdyistä Vianova Systems AS:n uudelleenjärjestelyistä, jossa yrityksen omistus siirtyi kokonaisuudessaan Trimblelle. Trimble osti myös Vianova Systems AS:n täysin omistamat yhtiöt Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Nimenmuutoksilla ei ole vaikutusta asiakkaisiin, ja palvelut jatkuvat samanlaisina.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme