TILOS käytössä Brenner Base Tunnelin suunnittelussa

Infra

Brennersolan yli nykyisin kulkeva moottoritie on vilkkain väylä Itävallan ja Italian välillä, ja se on kuuluisa liikenneruuhkistaan. Rakenteilla oleva rautatietunneli Brenner Base Tunnel tuo sujuvuutta liikenteeseen.

55 kilometriä pitkän tunnelin arvioitu valmistumisaika on vuonna 2025, ja valmistuessaan se on maailman toiseksi pisin rautatietunneli. Matka-aika Itävallan Innsbruckista Italiaan Fortezzaan lyhenee 80 minuutista vain 25 minuuttiin.

Näin iso projekti vaatii yksityiskohtaisen suunnitelman ollakseen mahdollinen. Trimble TILOS on valittu käyttöön monesta syystä. Tärkeimpänä on sen helppokäyttöisyys ja intuitiivinen toiminta. TILOS tuo aikatauluun niin sanotun kolmannen ulottuvuuden: käytössä voidaan hyödyntää hankkeen karttaa, huomioida olosuhteet (pilaantuneet maa-alueet ja nykyiset rakenteet) sekä linkittää tehtäviin myös resursseja ja kustannuksia.

Suunnittelijat, tilaajat ja urakoitsijat saavat aina ajantasaista ja täsmällistä tietoa hankeen etenemisestä ja kustannuksista, jotta valtava rakennushanke voidaan tehokkaasti viedä päätökseen.

Lue lisää: http://construction.trimble.com/customer-stories/brenner-base-tunnel-way-through-mountain

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme