Vianova tarjoaa Inframodel Analyzer -verkkopalvelun käyttöön

Infra

Inframodel-tiedonsiirtoformaatti on ollut käytössä jo useita vuosia. Tällä hetkellä suunnitteluohjelmistojen tuotantoversiot tukevat Inframodel-versiota 3, ja versio 4 tulee tuotantokäyttöön vuonna 2017. Tähän asti Inframodel-tiedoston sisällön tutkiminen on vaatinut joko xml-tiedoston lukutaitoja tai tiedoston sisään lukemisen esimerkiksi suunnittelu- tai työmaaohjelmistoon.

Inframodel Analyzer tuo tähän helpotusta. Se on yksinkertainen, helppo ja ilmainen verkkopalvelu, joka antaa raportin tiedoston sisällöstä. Vianova Systems Finland Oy toteutti palvelun aluksi omaan sisäiseen käyttöönsä. Se havaittiin hyödylliseksi, ja nyt palvelu on avattu vapaaseen käyttöön.

Inframodel Analyzer -verkkopalvelu löytyy osoitteesta http://inframodelanalyzer.fi.

Käyttäjätunnuksen luonnin ja kirjautumisen jälkeen palvelu pyytää valitsemaan analysoitavan tiedoston. Tiedostoraportista näkee helposti ja nopeasti, mitä tiedosto sisältää.

Toivomme käyttäjiltä palautteita ja kehitysideoita palvelun kehittämiseksi. Palautteet ja ideat voi toimittaa Timo Ruoholle ja Petri Louhelle. Tukikysymykset voi lähettää osoitteeseen support(at)vianova.fi.

Kuvakaappaus tiedoston analyysistä Inframodel Analyzerilla.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme