3 tapaa ottaa Trimble Quadri käyttöön suunnitteluprosessien hallintaan

Infra

Trimble Quadri on tietomallipalvelin, jota käytetään tietomallipohjaiseen suunnitteluun infrahankkeissa. Se kokoaa lähtöaineistosta, suunnittelusta ja toteumatiedoista kaikki hankkeen tiedot yhteen tietomalliin lähtötietomalliksi.

Quadri edustaa kolmatta BIM-tasoa (BIM Maturity Level 3), mikä tarkoittaa yhteistyötä kaikkien osapuolien kanssa yhdessä, jaetussa projektimallissa. Aineistoa voivat toimittaa konsultit, sisäinen organisaatio tai eri sidosryhmät. Yhteisen tietomallin kautta aineistoa voidaan kommentoida, jakaa ja käyttää tarjouspyynnöissä.

Trimble Quadri -tietomallipalvelin on keskeisessä roolissa organisaation prosessien kehittämisessä ja siirtymisessä tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Quadri onkin jo laajassa käytössä konsulteilla ja kaupungeilla Suomessa.

Tietomallipalvelimen aineiston hallintaan käytetään Novapoint Base -ohjelmistoa. Vianova auttaa Quadrin käyttöönotossa ja hallinnassa. Tarjoamme kolme erilaista käyttöönottomallia eri tarpeisiin:

  • Asiakkaan palvelin: Sisältää Quadri-lisenssit, jotka toimitetaan asiakkaan omalle palvelimelle.
  • Asiakkaalle vuokrattu palvelin: Sisältää asiakkaalle osoitetun vuokrapalvelimen, hallintapalvelun ja Quadri-lisenssit.
  • Pilvipalvelu: Sisältää Quadri-lisenssit, palvelimen ja hallintapalvelun. Nopea ja tehokas käyttöönotto pienelle käyttäjämäärälle (alle 20).

Quadri-käyttäjillä on pääsy myös Quadri Easy Access-palveluun. Se on selainpohjainen ohjelmisto, jonka kautta pääsee helposti käsiksi tietomalleihin milloin ja missä vain muutamalla klikkauksella.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Ota yhteyttä:
Tapani Parmanen
tapani.parmanen@vianova.fi
040 553 0376

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme