Vianovan kehitystiimi laajentaa Trimble- ja Autodesk-tuotteita ja räätälöi asiakaskohtaisia ohjelmistoja

Infra

Vianova Systems Finland Oy tunnetaan Trimble- ja Autodesk-tuotteiden valtuutettuna jälleenmyyjänä. Harvempi ehkä tietää, että lisäksi tuotamme suomalaisille käyttäjille kehitettyjä laajennuksia edustamiimme valmisohjelmistoihin ja toteutamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä ohjelmistoja infrasuunnittelijoiden käyttöön.

Räätälöidyt ohjelmistot toteutetaan tyypillisesti Trimble Novapoint-ympäristöön. Tuotamme myös Autodesk-tuotteiden päälle erilaisia lisätoimintoja. Muista edustamistamme tuotteista kotimainen Tekla Civil on valmiiksi sovitettu suomalaisten suunnittelijoiden käyttöön. Ylläpidämme kehitystiimin ammattitaitoa osallistumalla myös kansainvälisten Novapoint-tuotteiden kehittämiseen.

Näkyvin Vianovan omista tuotteista on Novapoint-tuoteperheeseen tehty laajennus Finnish Value Pack ja siihen liittyvät moduulit. Finnish Value Packiin kootaan suunnittelutyökalut, joita käytetään vain Suomessa. Muita tärkeitä Suomi-tuotteitamme ovat pohjatutkimusrekisteri Novapoint Soundings ja kaavoitusohjelmisto Novapoint Area Planning.

Pohjatutkimusrekisteriä kehitetään jatkossa siten, että suomalaiset pohjatutkimustiedot saadaan tuotua yhteiseen Trimble Quadri-tietomalliin. Tämä mahdollistaa kairaustietojen näkymisen Novapoint Base-käyttöliittymässä. Tiedonhallinnan yhdenmukaistaminen mahdollistaa pidemmällä tähtäimellä yhteisten työkalujen käytön Pohjoismaissa. Kaavoitusohjelmiston kehitystä viedään samaan suuntaan, jotta kaava-aineisto olisi käytettävissä lähtötietona Quadri-tietomallissa ja siten Novapoint Base -käyttöliittymässä.

Viime aikoina kehitystiimissämme on panostettu myös Inframodel-tiedonsiirtoformaattiin liittyviin toimintoihin. Tähän liittyen Vianova julkaisi viime vuonna ilmaisen Inframodel Analyzer -pilvipalvelun, jota käytetään Inframodel-tiedostojen sisällön analysointiin.

Valmisohjelmistojen lisäksi teemme myös täysin asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä. Kytkemme valmisohjelmistoja asiakkaiden järjestelmiin, muokkaamme valmiista ohjelmistosta yksilöllisen tai kehitämme asiakkaalle täysin ainutlaatuisen ohjelmistoratkaisun infrasuunnittelun ja rakentamisen tarpeisiin. Moni tiettyyn tarkoitukseen räätälöidyistä ominaisuuksista on myöhemmin päätynyt ylläpidettäväksi hyödyllisenä lisänä Finnish Value Packiin kaikkien asiakkaidemme käyttöön.

Ohjelmistokehitys ja infra-alan asiantuntijat tukevat Vianovalla tiiviisti toisiaan. Osaava ohjelmistokehitystiimimme kehittää ja ylläpitää ohjelmistoja, ja asiantuntijatiimi toimii vahvasti kehittäjien tukena, määrittelemässä, testaamassa ja tuotteistamassa.

Mikäli yrityksenne tarvitsee ainutlaatuisia ohjelmistoja tai lisäominaisuuksia valmisohjelmistoihin, Vianovan asiantunteva kehitystiimi on käytettävissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Timo Ruoho
timo.ruoho@vianova.fi
040 507 8809

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme