Civilpointin uusi ilme julkistettiin Vianovapäivillä

Infra

Infra-alan ohjelmistoratkaisuja tarjoava Vianova on nyt Civilpoint Oy. Yrityksen uusi nimi on rakennettu asiakkaiden ehdoilla ja nimen lisäksi olemme uudistaneet koko brändimme ilmeen. Kaiken tekemisemme lähtökohta löytyy uudesta sloganistamme: ohjelmistoja, joilla rakennetaan tulevaisuutta.

– Sitoudumme pitkäjänteisesti huolehtimaan asiakkaidemme tuottavuuden parantamisesta ja tulemme vaikka paikan päälle auttamaan, että asioita saadaan vietyä ketterästi eteenpäin. Edustamme maailman huipputuotteita ja kaikkiin myymiimme ohjelmistoihin pystymme tarjoamaan myös kattavat koulutus- ja tukipalvelut, sanoi Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö brändin lanseerauspuheessa Vianovapäivillä.

Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö Vianovapäivillä

Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö Vianovapäivillä

Civilpoint Oy on alansa markkinajohtaja Suomessa. Se työllistää 22 henkilöä ja on pääosin henkilökuntansa omistama yritys. Civilpointin vuoden 2017 tavoitteita ovat kasvun lisäksi yhä laajemman asiakaskunnan palveleminen uusien tuote- ja palveluportfolioiden avulla. Trimblen Connect-ympäristössä yhdistyy Novapoint ja Tekla Civil -ohjelmistot ja sen avulla molemmista tuoteperheistä saadaan tuotettua laadukkaampaa aineistoa.

– Connect lanseerataan asiakkaiden käyttöön vielä tämän vuoden aikana. Uusien tuotteiden avulla pystymme entisestään tehostamaan asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa liiketoimintaa. Tuotteet eivät kuitenkaan saa olla pääosassa, vaan tieto tai palvelu, jonka tuotatte asiakkaalle prosessin aikana, Tuomas Hörkkö painotti.

– Yhteistyössä SITECH Finlandin ja Geotrimin kanssa varmistamme, että suunnittelu pystyy tuottamaan laadukkaampaa tietoa rakentamiseen, ja että tietovirrat säilyvät eheinä suunnittelusta rakentajalle ja rakentajalta ylläpitoon.

Uudet yhteystiedot

Aiemmin Vianova Systems Finland -nimellä toiminut Civilpoint on Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä. Palvelemme teitä entiseen tapaan ohjelmisto-, tuki- ja koulutusasioissa tutuin voimin, mutta tuorein yhteystiedoin. Vanhat Vianova-yhteystiedot käyvät vielä, mutta uudet sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@civilpoint.fi.

Tuen uudet yhteystiedot ovat:

+358 9 2313 2130
support@civilpoint.fi

Uusi brändi otettiin ilomielin vastaan

Civilpointin brändiuudistus julkistettiin 5. huhtikuuta perinteisillä Vianovapäivillä Lappeenrannassa. Vianovapäivien osallistujat osasivat hieman jo odottaa brändiuudistusta ja uusi nimi tuntui selkiyttävän kenttää monien muutosten jälkeen.

”Muutos ei ole koskaan pahasta ja Civilpoint on hyvä nimi. Huomasin pientä sekaannusta nimistä aiemmin, kun Vianova ja Viasys eriytyivät, mutta ehkä tämä nyt selkeyttää eroa.”
– Jukka Heinonen, suunnitteluinsinööri, Oulun Vesi

”Hyvä ja odotettu uutinen, kun niin monta eri brändiä on yhdistynyt, niin ei ihan yllättänyt. Civilpoint on toimivan kuuloinen nimi.”
– Saara Vihma, suunnittelija, VR Track Oy

”Kyllähän uusi nimi selkeyttää palvelun antia, kun on tottunut, että Novapoint on Vianovaa ja Tekla on Teklaa. Nyt kun ne ovat samassa talossa niin on selkeämpää, että on kokonaan uusi nimikin ja kaikki palvelut löytyvät sen yhden nimen alta.”
– Eija Prittinen, kehityskonsultti, VR Track Oy

”Uusi ilmehän on oikein hieno. Siinä on meidänkin päässä nyt opettelemista, että puhutaan oikealla nimellä jatkossa. Täytyykin laittaa uudet sähköpostiosoitteetkin muistiin.”
– Ville Pohjosaho, projekti-insinööri, Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

Seuraavat CivilPoint-päivät järjestetään 11.-12.4.2018.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme