Vianova on nyt CivilPoint Oy

Infra

Vianova on nyt Civilpoint Oy

Infra-alan ohjelmistoratkaisuja tarjoava Vianova on nyt Civilpoint Oy. Olemme nimen lisäksi uudistaneet koko brändimme ilmeen.

Palvelemme teitä ohjelmisto-, tuki- ja koulutusasioissa tutuin voimin, mutta tuorein yhteystiedoin. Vanhat Vianova-yhteystiedot käyvät edelleen, mutta uudet sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@civilpoint.fi.

Energiaa ja luovaa kehittämistyötä

Aiemmin Vianova Systems Finland -nimellä toiminut yritys on alansa markkinajohtaja Suomessa. Yrityksen uusi nimi ja ilme viittaavat infraan.

”Merkittävä osa Suomen infrahankkeista tehdään edustamillamme ohjelmistoilla. Sovelluksia käytetään niin suunnittelu- kuin rakennusvaiheessakin. Ala muuttuu ja ihmisten täytyy hallita yhä suurempia kokonaisuuksia ja tietomääriä entistä lyhyemmässä ajassa. Brändimme uusi ilme kuvastaa sitä edelläkävijyyttä ja ammattitaitoa, joita tarjoamamme ohjelmistot ja asiantuntijapalvelut edustavat”, kertoo Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö.

Huhtikuussa 2017 nimensä Civilpointiksi muuttanut yritys on Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä ja tarjoaa ohjelmistoasiakkailleen kattavat tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut.

”Konservatiiviseksi mielletylle infra-alalle virtaa uutta, nuorta työvoimaa ja haluamme tehdä paitsi alasta myös omasta yrityksestämme houkuttelevan. Menestyksekkään vuoden jälkeen oli sopiva aika raikastaa brändiä ja valmistautua Civilpointin 30-vuotisjuhliin. Vianova-ajoilta tuttu oranssi kuvastaa energiaamme ja metallinhohtoinen turkoosi sitä luovaa kehittämistyötä, jolla tehostamme asiakkaamme liiketoimintaa”, Tuomas Hörkkö kuvailee.

Civilpoint Oy työllistää 21 henkilöä ja on pääosin henkilökuntansa omistama yritys. Brändiuudistus julkistettiin 5.4. perinteisillä Vianovapäivillä Lappeenrannassa. Seuraavat CivilPoint-päivät järjestetään 11.-12.4.2018.

Lisätietoja:

Tuomas Hörkkö
toimitusjohtaja
tuomas.horkko@civilpoint.fi
040 832 3553

In English

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme