Business Center – HCE:lla tietovirta hallintaan toimistossa ja työmaalla

Infra

Civilpointin valikoimassa on nyt saatavilla uusi tuote, Business Center – HCE. Ohjelmisto sisältää tehokkaat työkalut tietovirran hallintaan toimiston ja työmaan välillä. Voit helposti yhdistellä dataa useista lähteistä ja jakaa tulokset koko projektitiimin kanssa.

Business Center – HCE eli Heavy Construction Edition on monipuolinen ohjelmisto suunnitelmien ja työmaan tietojen hallintaan sekä 3D-aineistojen edistyneeseen käsittelyyn. Ohjelmistolla voidaan tarkastella toteutusmallien oikeellisuutta ja tarvittaessa muokata niitä koneohjaukseen ja mittaukseen soveltuviksi. Myös toteuma-aineiston tarkastelu ja dokumentointi sujuvat ohjelmistolla kätevästi.

Business Center – HCE on hyvä työkalu erityisesti massojen laskentaan ja massataloustarkasteluihin, eli massakuljetusten suunnitteluun sekä optimointiin. Ohjelmistolla voidaan käsitellä monipuolisesti eri ohjelmistoformaatteja, myös Suomessa käytettävää Inframodel-formaattia. Lisäksi ohjelmalla pystyy käsittelemään IFC-aineistoja.

Tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Tiedonhallinta toimiston, Trimble SC900 Site Controller -ohjelmiston ja Trimblen koneohjausjärjestelmien välillä – 3D-aineiston jakelu langattomasti
 • Aineistojen tuonti eri lähteistä (yleisimmät tiedostomuodot tuettu)
 • Kattavat työkalut mallien visualisointiin ja tarkastukseen
 • Automaattinen aineiston laatukontrolli
 • Maastomittauksen toteutumien käsittely
 • Massansiirtojen suunnittelu ja optimointi
 • Poraus- ja paalutussuunnitelmien luonti
 • Työmaamoduuli
 • Pistepilvimoduuli
 • Määrien ja kustannusten laskenta tarjouksia varten
 • Raporttien ja piirustusten laadinta

Suosittelemme ohjelmaa ensisijaisesti suunnittelijoille visualisointiin sekä toteutusmallien tarkastamiseen ja viimeistelyyn. Business Center – HCE on hyvä työkalu myös urakoitsijoille, jotka voivat hyödyntää ohjelmaa niin tarjouslaskennassa kuin työmaallakin. Sekä suunnittelijat ja urakoitsijat saavuttavat Business Center – HCE:lla merkittävää hyötyä hankkeiden massataloustarkasteluissa, kun tieto virtaa saumattomasti.

Business Center – HCE:n avulla virheet vähenevät ja tehokkuus lisääntyy sekä toimistossa että työmaalla. Tarjoamme Business Center – HCE:stä 30 päivän testilisenssiä, joka sisältää ohjelman kaikki moduulit ja täydet ominaisuudet.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä demo:

sales@civilpoint.fi

Jaa

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme