Civilpoint ja Triona yhteistyöhön

Infra

Civilpoint Oy ja tietotekniikka-alan yritys Triona aloittavat yhteistyön. Civilpoint on vähemmistöomistajana sopimuksen myötä perustettavassa Triona Oy:ssä.

Trionalla on vahva jalansija Pohjoismaissa logistiikan ja liikenneverkkojen tiedonhallinnan alalla.

− Näemme vahvoja synergiaetuja Trionan tarjoamien ratkaisuiden ja Civilpointin suunnittelujärjestelmien yhdistämisessä, Civilpointin varatoimitusjohtaja Timo Ruoho toteaa.

Triona perustaa toukokuussa Suomen pääkonttorinsa Espooseen. Civilpoint tulee Triona Oy:n vähemmistöomistajaksi, jotta uuden yrityksen perustaminen sujuu mahdollisimman tehokkaasti. Triona Oy:n toimitusjohtajaksi nimitetään suomalainen Niko Rosenquist, jonka toimipaikkana on Trionan Tukholman toimisto. Mika Karjalainen on Trionan ensimmäinen työntekijä Suomessa, ja hän aloittaa työt toukokuussa.

− Olemme monta vuotta suunnitelleet Suomeen tuloa. Nyt on sen aika, kun olemme löytäneet hyvän yhteistyökumppanin. Yhdessä Civilpointin kanssa tarjoomamme on vahva, ja asiakkaamme saavat ratkaisuistamme enemmän lisäarvoa, Triona Oy:n toimitusjohtaja Niko Rosenquist sanoo.

Trionan toimialueena ovat Pohjoismaat, ja yrityksellä on noin 130 työntekijää. Triona ja Trimble tekevät läheistä yhteistyötä, ja ovat menestyksellisesti tehneet sopimuksia ruotsalaisen Trafikverketin ja norjalaisen Kystverket / Bane NOR:in kanssa.

Lue lisää Trionasta

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme