GeoCalc siirtyy Civilpointin tuotteeksi

Infra

GeoCalc -ohjelmisto on siirtynyt liiketoimintakaupan myötä Viasys VDC Oy:ltä Civilpoint Oy:n omistukseen 1.7.2017 alkaen. Kaupan myötä tuotteen ylläpitosopimukset sekä niiden mukaiset vastuut siirtyvät Civilpoint Oy:lle.

GeoCalc on suunnittelijan työkalu geotekniseen suunnitteluun ja laskentaan. Civilpoint vastaa jatkossa GeoCalcin myynnistä, toimituksista ja asennuksista, kehityksestä, koulutuksesta, tukipalveluista ja laskutuksesta. Vastuuhenkilöinä toimivat Kari Kantanen tuotepäällikkönä ja Timo Ruoho tuotekehityksen vetäjänä.

Käytännön vaikutukset GeoCalc-asiakkaille:

  • Civilpoint Oy hoitaa tuotteen ylläpitolaskutuksen toisen osan vuoden 2017 osalta.
  • Viasys VDC Oy tarvitsee sopimusmuutoksista kirjallisen suostumuksen. Suostumukseksi katsotaan myös Civilpoint Oy:n lähettämän ylläpitolaskun maksaminen eräpäivään mennessä. Näin varmistatte sopimusten jatkumisen keskeytyksettä.
  • Toimitamme päivitetyt ylläpito- ja tukisopimusluonnokset elokuun 2017 aikana.
  • Järjestämme GeoCalc-käyttäjätapaamisen elo-syyskuun vaihteessa. Tilaisuudessa esitellään tuotteen uudet vastuuhenkilöt, kehityssuunnitelmat sekä työn alla olevaan 4.0-versioon liittyviä asioita. Lähetämme asiakkaille erillisen kutsun ja lisätietoa elokuun alussa.

Tarjoamme ylläpitosopimusten mukaista tukea ohjelmistoasiakkaillemme arkisin kello 9-16. Tukipalveluiden puhelinnumero on +358 9 2313 2130 ja sähköpostiosoite support@civilpoint.fi.

Tukipalveluiden sekä tuotekehityksen alihankkijoina jatkavat tutut toimijat Geopaja ja Geovisor Oy. Uskomme, että yhdessä voimme tuoda paljon uutta GeoCalc-ohjelmistoon ja yhteisöön!

Lisätietoja:
Timo Ruoho, Civilpoint Oy
timo.ruoho@civilpoint.fi
Puh. 040 507 8809

Tuomas Hörkkö, Civilpoint Oy
tuomas.horkko@civilpoint.fi
Puh. 040 832 3553

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme