Tieto tuo kilpailuetua ja laatua – Civilpoint koulutusseteli

Infra

Tarjoamme vuonna 2017 edustamiimme ohjelmistoihin ja järjestelmiin kustannustehokkaita 5, 10, 15 ja 20 päivän koulutusseteleitä. Mitä useamman koulutuspäivän ostat kerralla, sitä edullisempi yksittäisen päivän hinta on.

Setelin koulutuspäiviä voi käyttää mihin tahansa Civilpointin edustamaan tuotteeseen, esimerkiksi sekä Trimble Novapoint- että Tekla Civil-kursseihin. Koulutuspäivät ovat valittavissa omaan aikatauluun sopiviksi ja siten ennalta tiedossa.

– Koulutusseteli hyödyttää asiakasta monellakin tavalla. Se auttaa kehittämään henkilöstön osaamista pitkäjänteisesti ja tuo ennustettavuutta koulutukseen. Koulutuksiin on helpompi resursoida, kun ne on aikataulutettu jo etukäteen, kertoo Civilpointin koulutuksista vastaava ohjelmistoasiantuntija Ville Palviainen.

Palviainen suosittelee koulutussetelin hankkimista organisaatioille, jotka haluavat tehostaa tekemistä ja työntekijöiden osaamista. Kun ohjelmistoista osataan ottaa kaikki hyöty irti, työskentely on sujuvaa ja tehokkuus paranee.

Koulutussetelin sisältämät koulutuspäivät tulee pitää saman kalenterivuoden aikana, jona ne hankitaan. Päivät sijoitellaan ostohetkellä asiakkaan kalenteriin mahdollisimman pitkälle, jolloin koulutusten suunnittelu ja resursointi helpottuvat myös asiakkaan päässä.

– Civilpoint toimittaa asiakkaalle jokaisen koulutuksen jälkeen erittelyn osallistujista, jolloin kustannukset pystytään kohdentamaan asiakkaalla oikein toimialoittain, yksiköittäin tai projekteittain.

Setelin voi hankkia hyvin myös keskellä vuotta, koska pienempiäkin paketteja on tarjolla.

–  Koulutusseteli kannattaa erityisesti silloin, kun on tulossa uusia työntekijöitä yritykseen, otetaan uusia ohjelmistoja ja niiden versioita laajemmin käyttöön tai halutaan laajentaa osaamista ja tehtävänkuvaa, Ville Palviainen toteaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: training@civilpoint.fi

Jaa

Ota yhteyttä

Joona Lehtinen

Joona Lehtinen

Ohjelmistoasiantuntija

joona.lehtinen@arkance-systems.com

050 917 5117

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme