Kokeneita asiantuntijoita palveluksessasi

Infra

Civilpointin tuotevastaavat esittäytyvät ja kertovat työstään. 

Petri Louhi

Ohjelmistoasiantuntija, tuotevastaava

Mitä teet työksesi?
Toimin ohjelmistoasiantuntijana erityisesti Trimblen lokalisoitujen Novapoint-tuotteiden osalta. Työtehtäviini kuuluu tuotekehitysvaatimusten rekisteröinti, niiden ylläpito Trimblen kehittäjien suuntaan sekä testaus.

Toimin paljon asiakasrajapinnassa erilaisissa asiakasprojekteissa ja kehityshankkeissa, esimerkkinä buildingSMART Finlandin ylläpitämät hankkeet. Kuten muidenkin Civilpointin ohjelmistoasiantuntijoiden, myös omiin työtehtäviini kuuluu asiakastuen apuna toimiminen.

Missä voit auttaa?
Ohjelmistojen käytössä ja käyttäjien jokapäiväisten haasteiden ratkomisessa. Toimin useasti yhteyshenkilönä Trimblen ohjelmistokehityksen suuntaan.

Mitä pidät työssä tärkeänä asiakkaan hyödyn kannalta?
Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja niiden välittäminen eteenpäin on tärkeää. Asiakaslähtöisyys kaiken kaikkiaan.

Kari Kantanen

Ohjelmistoasiantuntija, tuotevastaava

Mitä teet työksesi?
Päävastuualueenani ohjelmistoasiantuntijana kuuluu suomalaisten ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpito. Nämä ohjelmat ovat Finnish Value Pack -kokonaisuuden Value Pack, Asema- ja Yleiskaava, Kartta sekä Soundings ja GeoCalc. Lisäksi vielä pohjatutkimusrekisteri Soundings Editor.

Kehityksen lisäksi huolehdin siitä, että paketti tukee kaikkia sekä Trimble Novapoint -perusjärjestelmiä että AutoCAD -versioiden vaatimia muutoksia. Toimin myös asiakastuessa lähinnä edellä mainittujen ohjelmien osalta sekä koulutan.

Missä voit auttaa?
Uusien ominaisuuksien saamisessa ohjelmiin sekä käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisussa.

Mitä pidät työssä tärkeänä asiakkaan hyödyn kannalta?
Asiakkaan äänen kuuleminen ja kehityskohteiden tunnistaminen yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi päivittäisen käytön tukeminen asiakastuen kautta.

Eero Lyytikäinen

Ohjelmistoasiantuntija, tuotevastaava

Mitä teet työksesi?
Työskentelen ohjelmistoasiantuntijana Tekla Civil, Tilos, Business Center – HCE sekä Trimble Connect -tuotteille. Työpäiväni sisältävät pääasiallisesti asiakastuessa toimimista, ohjelmistojen uusien ominaisuuksien testaamista, koulutuksien pitämistä sekä satunnaisesti myös myynnin tukena olemista. Huolehdin myös siitä, että asiakkaiden tuotekehitysideat välitetään Trimblen suuntaan ohjelmistokehittäjille – heidän kanssaan teemmekin lähes päivittäin yhteistyötä.

Missä voit auttaa?
Autan ohjelmistojen käyttöön liittyvissä haasteissa. Lisäksi vastuullani olevien tuotteiden tuotekehitysideoiden välittämisessä Trimblelle sekä tarvittaessa voin opastaa myös rakentamisen tiedonsiirtoon liittyvissä asioissa.

Mitä pidät työssä tärkeänä asiakkaan hyödyn kannalta?
Päivittäisenä tavoitteena on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa auttamalla ohjelmistojen päivittäisessä käytössä, kuuntelemalla heitä ja heidän toiveitaan sekä keskustelemalla toiveista Trimblen ohjelmistokehittäjien kanssa.

Mia Rantakari

Ohjelmistoasiantuntija, tuotevastaava

Mitä teet työksesi?
Työskentelen Civilpointilla ohjelmistoasiantuntijana, projektipäällikkönä sekä tuotevastaavan tehtävissä. Toimin päivittäin myös asiakastuessa mm. AutoCAD- ja Trimble Novapoint -ohjelmistoihin liittyvissä asioissa.

Lisäksi koordinoin Triumfi-asiakasryhmämme toimintaa. Tällä hetkellä työasemallani pyörivät aktiivisesti tuotevastuullani olevat ohjelmistot: Uusimpiin tuotteisiimme lukeutuva Quantm, sekä Novapoint Landscape ja Terrain-moduuli.

Missä voit auttaa?
Autan ohjelmistojen käyttöön liittyvissä kysymyksissä, sekä esimerkiksi käyttöönottoprojekteissa. Kuuntelen mielelläni myös asiakkaiden kommentteja erityisesti uudesta Quantmista.

Mitä pidät työssä tärkeänä asiakkaan hyödyn kannalta?
Mielestäni tärkeintä on tunnistaa asiakaslähtöisyys kaikissa Civilpointin palveluissamme – teemme asioita asiakkaat edellä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään asiantuntijapalveluitamme.

Tuotevastaavamme pitävät syksyllä maksuttomia webinaareja – katso tapahtumakalenteri ja ilmoittaudu mukaan!

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme