Lähde mukaan Trimble Construction Continuum -konferenssiin

Infra

Lähde mukaamme Trimble Civil Construction Continuum -konferenssiin Kööpenhaminaan 13.-14.11.2017! Kaksipäiväisen konferenssin teemana on BIM for Infrastructure.

Vuoden tärkeimpiin kuuluva Trimblen konferenssi on suunnattu niin suunnittelijoille, urakoitsijoille kuin tilaajillekin. Mallipohjainen suunnittelu ja yhteistyö projektiosapuolten välillä ovat jo normeja yhdyskuntasuunnittelussa ja -rakentamisessa. Kolmannen tason tietomalleista (BIM Level 3) on tulossa uusi standardi Pohjois-Euroopassa. Seminaariohjelmassa johtavat kansalliset yritykset kertovat tietomallinnuksen hyödyntämisestä käytännössä.

Maanantain yhteisissä luennoissa esitellään uusinta teknologiaa ja pohjoismaisia infrahankkeita, mukana Helsingin Isoisänsilta ja Vt6 Taavetti-Lappeenranta. Tiistaina pyörii neljä projektipäälliköille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille suunnattua rinnakkaisohjelmaa. Torstain viimeisessä sessiossa kuullaan myös Civilpointin ohjelmistoasiantuntijan Petri Louhen esitys Railway Design in Practice.

Katso täältä konferenssin hinnat ja ohjelma (PDF).

Ilmoittaudu konferenssiin Trimblen sivulla

Varaa valmis matkapaketti

Me hoidamme puolestasi matkajärjestelyt! Tarjoamme asiakkaillemme valmiiksi paketoidun matkan, joka sisältää Finnairin lennot sekä hotelliyöpymisen aamiaisineen.

Lennot:

  • Lähtö sunnuntaina 12.11.
    AY 959  Helsinki 17:45 – Kööpenhamina 18:25
  • Paluu tiistaina 14.11.
    AY 960  Kööpenhamina 20:10 – Helsinki 22:50

Hinta sisältää ruumaan menevän matkalaukun. Liitäntälennot Helsingistä ovat mahdollisia, mainitse niiden tarpeesta ilmoittautumislomakkeella.

Majoitus:

Copenhagen Island Hotel ****

Hotelli sijaitsee noin 6 minuutin kävelymatkan (450 m) päässä kongressipaikasta Tivoli Hotellista. Majoitus sisältää aamiaisen.

Matkapaketin hinta:

1 hengen huoneessa lentoineen 558 € (ALV 0%)
2 hengen huoneessa lentoineen 430 € (ALV 0%)

Ilmoittautumiset ovat sitovia, eikä matkalla ole peruutusoikeutta. Nimenmuutokset ovat mahdollisia kuluitta 3.11.2017 asti. Matka laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Matkavarausten aikataulu on tiukka ja paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi 8.9. mennessäOlemme varanneet alustavasti 20 henkilön kiintiön, mutta lisäpaikat ovat mahdollisia. Matkavarauksista vastaa matkatoimisto ViaVip Oy.

Varaa matkapaketti

Trimble Construction Continuum – Tieto virtaa läpi infran elinkaaren – suunnittelusta rakentamiseen ja ylläpitoon

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme