DigInfra-koulutus alkaa tammikuussa 2018!

Infra

Infrahankkeiden osaaminen uudelle tasolle täydennyskoulutuksen avulla! DigiInfra-koulutuksessa opit ymmärtämään väylän elinkaaren vaiheet, digitalisoinnilla saavutettavat hyödyt sekä kokonaisprosessin optimointiin tähtääviä työskentelytapoja.

Vuoden 2016 Väylät ja Liikenne -päivillä tuotiin esille yleinen tarve infra-alan digitaaliselle täydennyskoulutukselle.  Hanketta lähdettiin viemään eteenpäin, ja koulutuksen suunnitteluun on osallistunut useita alan toimijoita, kuten Liikennevirasto, MANK ry, Roadscanners, Sito, Destia, NCC ja Civilpoint.

Koulutus toteutetaan samanaikaisesti neljässä ammattikorkeakoulussa: Lappeenrannassa (Saimia), Riihimäellä (HAMK), Tampereella (TAMK) ja Turussa (TurkuAMK). Ilmoittautumislomakkeella voi valita, millä paikkakunnalla osallistuu koulutukseen.

Kenelle?
Koulutus on suunnattu väylähankkeissa toimiville tilaajille, väylänpitoprosessien kehittäjille, suunnittelijoille, rakentajille, ylläpitäjille ja rakennuttajille, joille digitaalisuus on työssä osa arkipäivää. Alan perustutkinto-opiskelijat ja opettajat pääsevät koulutukseen maksutta, järjestävät oppilaitokset ovat etusijalla.

Sisältö?

  • Väylähankkeen elinkaaren hallinta digitalisaation avulla
  • Digitaalisen tiedon siirtäminen hankkeen osapuolilta toisille
  • Tietomallipohjaisen suunnittelun nykytilanne, haasteet ja tulevaisuudennäkymät
  • Mallipohjainen tuotantoprosessi ja digitaalinen luovutusaineisto
  • Digitaalinen hoito ja ylläpito
  • Tilaajan digitalisaatio
  • Viimeisimmät tutkimus- ja kehittämistulokset sekä pilottien tulokset

Toteutus?
Koulutus on monimuoto-opiskelua ja sen voi suorittaa työn ohessa. Koulutukseen sisältyy kolme lähiopetuspäivää: 30.-31.1.2018 ja 15.3.2018. Kurssin laajuus on 3 op.

Aihealueita käsitellään case-esimerkkien ja tehtävien avulla, ja luennoitsijoina toimivat alan johtavat asiantuntijat. Lisäksi tehdään ennakko- ja kehittämistehtävä. Kehittämistehtävässä sovelletaan koulutuksessa opittua omaan työhön.

Hinta?
750 € + alv 24% (yhteensä 930 €)
Alan perustutkinto-opiskelijat ja opettajat pääsevät koulutukseen maksutta.

Lisätietoja:
Nina Raitanen, toimitusjohtaja Suomen Tieyhdistys ry
puh 040 744 2996, nina.raitanen@tieyhdistys.fi

Lataa PDF-esite

Ilmoittaudu koulutukseen 15.12.2017 mennessä TAMKin sivuilla.  

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme