Mikä on Trimble Construction Continuum?

Infra

Tieto virtaa läpi infran elinkaaren – suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon. Uusi blogisarja alkaa!

Trimble Construction Continuum on uudenlainen tapa hallinnoida ja hahmottaa tietoa. Sen etu on koko infrahankkeen aikana karttuva tieto, joka palvelee kaikkia hankkeen parissa työskenteleviä.

Kun kaikki tarpeellinen tieto on helposti saatavilla, oikeassa muodossa, päätökset ja toimenpiteet pystytään tekemään sen avulla parhaalla mahdollisella tavalla. Construction Continuum on ajattelumalli, jossa infrahankkeen vaiheet seuraavat sulavasti toisiaan ja hyötyvät toisistaan.

Aloitamme kuukausittaisten blogikirjoitusten sarjan, jossa asiantuntijamme pureutuvat infrahankkeen eri vaiheisiin. Sarjassa tullaan käymään läpi hankkeen elinkaari aina esiselvityksestä kunnossapitoon asti. Kantavana teemana kaikissa vaiheissa on mukana tiedonhallinta, jota ensimmäinen blogikirjoituksemme käsittelee. Civilpoint tarjoaa Trimble Construction Continuum -konseptin jokaiseen vaiheeseen oikeat ohjelmistot ja niitä täydentävät palvelut.

Tilaa Civilpointin uutiskirje ja pysyt ajan tasalla! Tilaajana saat uutiskirjeemme kerran kuukaudessa sekä ensimmäisten joukossa kutsut isoimpiin tapahtumiimme.

Trimble Civil Construction Continuum

Tiedonhallinta (Data Management)
1. Esiselvitys (Feasibility Analysis)
2. Suunnittelu (Conceptual & Detailed Design)
3. Kustannusarvio ja kilpailutus (Takeoff & Estimate)
4. Aikataulutus ja projektinhallinta (Schedule & Project Manage)
5. Rakentaminen (Execute Construction)
6. Kunnossapito (Own, Operate & Maintain)

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme