Civilpoint valmistautuu hyvissä ajoin uuteen tietosuoja-asetukseen

Infra

Yleinen tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation eli GDPR) on EU:n uusi henkilötietojen suojaamista koskeva asetus, ja samalla merkittävin tietosuojalainsäädännön muutos viimeisen 20 vuoden aikana.

GDPR korvaa vuonna 1995 annetun henkilötietodirektiivin (95/46/EY) ja vahvistaa EU:n kansalaisten oikeuksia omiin henkilötietoihinsa. Siirtymäaika tarjoaa yrityksille mahdollisuuden saada henkilötietojen käsittelykäytännöt ja järjestelmät asetuksen mukaiseksi.

Civilpoint Oy:ssä on jo hyvissä ajoin aloitettu projekti tietosuoja-asetukseen liittyen. Kartoitamme ja analysoimme kaikki prosessimme, käytäntömme ja sopimuksemme. Näin varmistumme siitä, että toimimme myös jatkossa henkilötietolain ja uuden EU-asetuksen edellytysten mukaisesti. Tämä projektimme on hyvässä vauhdissa ja kestää toukokuuhun 2018 asti, jolloin toimintamme vastaa asetuksen vaatimuksia.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä Civilpoint Oy:n EU-tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin ja mahdollisiin toimenpiteisiin liittyen, voit olla yhteydessä meihin. Projektista vastaa talouspäällikkö Kirsi Palmroos, kirsi.palmroos@civilpoint.fi.

Jaa

Ota yhteyttä

Kirsi Palmroos

Kirsi Palmroos

Toimitusjohtaja

kirsi.palmroos@arkance-systems.com

040 518 4055

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme