Civilpoint ja 3L Education aloittavat koulutusyhteistyön

Infra

Toteutamme infran tietomallikoordinaattorikoulutusta vuonna 2018 uuden yhteistyökumppanin kanssa.

Civilpoint on aloittanut koulutusyhteistyön 3L Educationin kanssa. Toteutamme yhteistyössä infra-alan tietomallikoordinaattorivalmennuksen maaliskuussa 2018. Neljä lähiopetuspäivää sisältävän täydennyskoulutuksen tavoitteena on luoda edellytykset koordinaattorin tehtävässä toimimiseen sekä syventää osaamista infrahankkeiden tietomallinnuksesta.

Suositun koulutuksen ensimmäiset kurssit järjestettiin syksyllä 2017 Ramboll Finland Oy:lle sekä kaikille avoimena toteutuksena. Kurssin keskeisiä aiheita ovat tietomallinnuksen nykytila ja alan ohjeistukset, tietomallinnussuunnitelman laatiminen, suunnittelun läpivienti eri hankevaiheissa, mallien hyödyntäminen ja dokumentointi, yhteistyö ja vuorovaikutus, mallipohjainen riskienhallinta sekä luovutusaineiston tuottaminen.

Tietomallikoordinaattoreille alkaa olla alalla kova tarve: Julkisen hallinnon tarjouspyynnöissä vaaditaan jo isompiin hankkeisiin tiedonhallintaa koordinoiva henkilö. Koordinaattorin työ koostuu pääosin suunnittelusta, aikataulutuksesta ja koordinoinnista, jonka avulla edistetään ja kehitetään tietomallintamista infrahankkeessa.

Ensimmäinen 3L Educationin kanssa yhteistyössä toteutettava valmennus alkaa Espoossa maaliskuussa 2018. Koulutus sisältää neljä lähiopetuspäivää ja kestää noin kolme kuukautta.
Kurssiesite ja ilmoittautuminen

Civilpoint toteuttaa myös räätälöityjä inframallikoordinaattorikoulutuksia asiakaskohtaisesti.
Ota yhteyttä koulutusmyyntiimme


3L Education Oy on erikoistunut kiinteistö- ja rakennusalan ylimmän ja keskijohdon sekä asiantuntijoiden koulutuksiin. Toimitusjohtaja Pirjo Honkaniemellä on laaja kokemus koulutussuunnittelusta rakennetun ympäristön parissa. Hän on toiminut Suomessa pisimpään pätevöittävien rakennuttajakoulutusten suunnittelijana sekä tuonut Suomeen jo 15 vuotta koulutusta työympäristön kehittämisestä.

Civilpoint Oy on infra-alan asiantunteva ohjelmistotoimittaja, joka tuottaa alan parhaat ratkaisut, ohjelmistot ja niihin liittyvät ensiluokkaiset palvelut. Asiantunteva henkilöstömme auttaa ohjelmiston valinnassa, käyttöönotossa ja koulutuksessa sekä tarjoaa henkilökohtaista tukea ohjelmistojen käyttäjille.

Lue aikaisempi artikkeli: Inframallikoordinaattori – BIM-maailman välttämättömyys?

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme