Ilmoittautuminen Civilpoint-päiville on alkanut!

Infra

Civilpoint-päivien ilmoittautuminen on avattu! Infra-alan ammattilaisille suunnattu kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään 11.-12.4.2018 Radisson Blu Seasidessa, Helsingissä.

Päivien teemana on Trimble Construction Continuum, ajattelumalli, jossa tieto kulkee tehokkaasti infrahankkeen alusta loppuun asti. Päivien aikana kuulemme mielenkiintoisia asiakaspuheenvuoroja, case-esityksiä ja tietoiskuja, verkostoidumme ja nautimme juhlavan illallisen huikealla oheisohjelmalla. Kumppanitorilla pääset tutustumaan yhteistyökumppaniemme tuotteisiin ja palveluihin.

Keskiviikon pääohjelman rinnalla järjestetään myös luentomuotoisia koulutuksia, joihin mahtuu 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis olla nopea! Koulutukset kuuluvat seminaariohjelman hintaan, eikä mukaan tarvitse konetta. Kouluttajina toimivat Civilpointin ohjelmistoasiantuntijat.

Tapahtumainfo, hinnat ja ohjelma »  

Tapahtuman edullisempi early bird-hinta on voimassa 28.2. saakka.
Tule tekemään huikea tapahtuma yhdessä alan kollegoiden kanssa!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme