InfoEra on Civilpointin uusi yhteistyökumppani Baltiassa

Infra

Civilpoint on allekirjoittanut sopimuksen liettualaisen ohjelmistoyritys InfoEran kanssa tarjotakseen tehokkaita infran tietomallinnusratkaisuja Baltian maissa. Yhteistyössä Civilpointin kanssa InfoEra hyödyntää parhaita pohjoismaisia käytäntöjä ja tarjoaa asiakkailleen alan johtavia Trimblen suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoja.

”Odotamme innolla yhteistyötä Civilpointin kanssa. Viemme infra-BIM-ratkaisuja seuraavalle tasolle ja lisäämme infrahankkeiden tehokkuutta Liettuassa, Latviassa ja Virossa”, toteaa InfoEran teknologiajohtaja Leonas Jasevicius.

Tietomallinnus (BIM eli Building Information Modeling), big data, pilvilaskenta ja analytiikka muuttavat tapaa, jolla infrastruktuuria suunnitellaan, rakennetaan ja hallitaan. Baltian maissa on kasvava tarve kehittää tietomallinnusta ja hyödyntää sitä suunnittelussa, rakentamisessa ja kunnossapidossa.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä InfoEran kanssa. Uskomme vahvasti, että he ovat oikea kumppani tuomaan tietomme ja teknologiamme Baltian asiakkaiden saataville. InfoEra ja Civilpoint jakavat yhteisen liiketoimintamallin, sillä panostamme kummatkin pitkäaikaisiin kumppanuuksiin ja autamme asiakkaitamme ottamaan tietomallinnuksen menestyksekkäästi käyttöön”, Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö sanoo.

Trimble Novapoint -ohjelmistoperheen avulla voidaan suunnitella tehokkaasti kaikkia nykyaikaisen infrahankkeen osa-alueita: teitä, rautateitä, tunneleita, siltoja ja vesihuoltoa. Trimble Quadri -tietomallipalvelin mahdollistaa tietomallin jakamisen keskitetysti kaikkien osapuolien kesken ja takaa tehokkaan tiedonhallinnan koko hankkeen ajan. Kun teknologia yhdistää paremmin ihmisiä, prosesseja ja ideoita, pystymme tuottamaan yhä joustavampaa ja kestävämpää infrastruktuuria.

Tietoja InfoErasta

InfoEra on vuodesta 1998 lähtien toiminut liettualainen ohjelmistoyritys ja Autodeskin Gold Partner Baltian maissa. Yhtiöllä on kokemusta tietotekniikkaratkaisujen toteuttamisesta niin julkisille organisaatioille kuin yksityisille yrityksillekin.

InfoEra Company toimii tytäryhtiöidensä kautta myös Latviassa (InfoEra Latvia) ja Virossa (AruCAD).

http://www.infoera.lt/

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme