Civilpointin tiimi kasvaa – ”Täällä on tekemisen meininki”

Infra

Teemu Nivell ja Simo Vänskä.

Haastattelussa uudet työntekijät Teemu Nivell ja Simo Vänskä.

Civilpoint sai helmikuussa kaksi uutta työntekijää asiantuntija- ja myyntitiimien vahvistukseksi. Yhteensä yrityksemme työllistää nyt 27 henkilöä.

Simo Vänskä aloitti ohjelmistoasiantuntijana 1.2.2018. Hän toimii pääosin tukipalvelussa ja kouluttaa asiakkaita Autodesk- ja Trimble Novapoint -ohjelmistojen käytössä. Vahvin osaamistausta Simolla on juuri Autodeskin tuotteissa, sillä hän on työskennellyt 12 vuotta niiden maahantuojalla Future Groupissa.

– Aikaisemmin olen tehnyt töitä jälleenmyyjien tukena, melko samantyyppisissä tehtäviä kuin mitä täällä Civilpointilla. On mielenkiintoista päästä nyt työskentelemään enemmän loppukäyttäjien kanssa, Simo sanoo. – Työt ovat lähteneet hyvin käyntiin. Täällä on mukava työyhteisö ja hyvä henki. Myös perehtymispalavereita on ollut kiitettävästi, joten olen saanut hyvän kokonaiskuvan, hän naurahtaa.

Civilpoint hakee myös kasvua uusilta alueilta, ja liiketoiminnan kehitysjohtajana 26.2.2018 aloittanut Teemu Nivell ottaa tästä kopin. Ennen Civilpointille siirtymistä hän työskenteli myynti- ja markkinointipäällikkönä Viasys VDC Oy:llä. Suurimman osan työurastaan hän on tehnyt kansainvälisen myyntikanavan tuki- ja kehitystehtävissä Trimblellä sekä Teklalla.

– Minulla oli erittäin positiivinen mielikuva Civilpointista jo ennestään. Kyllä se paistaa läpi, että täällä on tekemisen meininki. Yrittäjähenkisyys on aidosti läsnä, koska merkittävä osa yrityksestä on työntekijöiden omistuksessa. Aikaisemmat kokemukset yhteistyöstä Civilpointin kanssa, asiakasrajapinnassa kuullut palautteet sekä keskustelut toimitusjohtaja Tuomas Hörkön kanssa saivat minut vakuuttuneeksi, että tässä on sellainen työ, josta olen pitkään haaveillut, Teemu sanoo.

Digitalisaatio etenee kiihtyvällä tahdilla sekä infra- että talonrakentamisen puolella. Civilpoint on kasvanut vauhdikkaasti kuluneiden parin vuoden aikana, ja tavoitteena on jatkaa samaan malliin myös tulevaisuudessa.

– Haluamme olla merkittävä peluri koko rakennetun ympäristön digitalisaatiossa ja tuottaa asiakkaille lisäarvoa ainutlaatuisella tuote- ja palveluportfoliolla. Ainakaan lähimarkkinoilta ei löydy vastaavaa palveluntarjoajaa, joka yhdistäisi sekä talo- että infrapuolen toimialaosaamisen ja ohjelmistot, sekä niitä tukevat tuki-, kehitys- ja konsultointipalvelut, Teemu toteaa.


Vinkki: Simo Vänskä pitää maksuttoman webinaarin Autodesk InfraWorksista keskiviikkona 14.3.2018. klo 9.30-10. Ilmoittaudu mukaan!

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme