Groupe Monnoyeur ostaa Vianova Systems Beneluxin

Infra

Ranskalainen Groupe Monnoyeur ostaa Vianova Systems Benelux -yrityksen laajentaakseen infra- ja rakennusalan ohjelmistojen jakelua.

Vianova Systems Benelux on Autodeskin ja Trimblen valtuutettu jälleenmyyjä, joka on erikoistunut rakennusalan CAD- ja BIM-ratkaisuihin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana se on saavuttanut keskeisen markkina-aseman Benelux-maissa tarjoamalla ratkaisuja 3D-suunnitteluun, tietomallintamiseen sekä yhteistyöhön.

Groupe Monnoyeur on Trimblen pitkäaikainen kumppani rakennusalalla Ranskassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Puolassa, Romaniassa ja Algeriassa. Vianova Systems Beneluxin hankinta on sille strateginen edistysaskel.

– Tästä päivästä alkaen tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen ohjelmistoportfolion, joka kattaa koko infrahankkeen elinkaaren aina suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon”, kertoo Groupe Monnoyeurin hallituksen puheenjohtaja Baudouin Monnoyeur.

Groupe Monnoyeur on sitoutunut panostamaan edelleen ohjelmistojen jakeluun tarjotakseen parhaat ratkaisut älykkääseen infran suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon.


Groupe Monnoyeur acquires Vianova Systems Benelux to expand its Civil Engineering and Construction Software Distribution activity

Groupe Monnoyeur is a long-term partner of the construction industry in France, Belgium, Luxembourg, Poland, Romania and Algeria distributing Caterpillar products with its Bergerat Monnoyeur distribution network. It also brings the Trimble construction technology on site with its SITECH network and AllTerra’s geospatial distribution.

Vianova Systems Benelux is an Autodesk and Trimble Authorized Reseller, specialized in CAD/BIM solutions within the Civil Engineering and Construction market. Over the past ten years, its team of experts achieved a key market position in the Benelux by providing solutions for 3D design, BIM, planning and collaboration tools adapted to customers’ needs.

This acquisition is a strategic step forward for the Groupe Monnoyeur to fulfil its overall mission to become the undisputed provider of integrated hardware and software solutions to maximize the construction space performance.

“Starting today, we bring our customers a unique software solution portfolio, covering the complete infrastructure project lifecycle from Planning and Design to Construction and Maintenance,” said Baudouin Monnoyeur, President of the groupe Monnoyeur. “Supported by a strong team of professionals, present in five countries, customers can rely on the expertise to optimize the design process and transition successfully to BIM for Infrastructure.”

The Groupe Monnoyeur is committed to continue to invest in the further development of its software distribution activity to bring the best solutions for a smarter infrastructure design, construction and operation. A new name is given to this activity with the launch of the new brand Arkance Systems, at the end of this week.

About Groupe Monnoyeur
The Monnoyeur group was founded in 1906 and is the nationwide leader in machinery and services for the construction sector, with annual turnover of €1.6 billion and more than 5,000 employees worldwide. It represents the world’s leading brands including Caterpillar (which it has distributed since 1929), John Deere (in Romania), Mitsubishi and Trimble. It is involved in the majority of major French construction projects and has a presence throughout Europe (Poland, Romania and Belgium) and in North Africa. The Group includes four divisions including Bergerat Monnoyeur, the exclusive dealer of the Caterpillar brand for industry and construction via its network of 40 agencies and workshops in France

Lue lisää Trimblen sivuilta

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme