Uusi GeoCalc 4.0 versio on julkaistu

Infra

GeoCalc 4.0-ohjelmistoversiosta on julkaistu uusi versio.

Alkuperäiseen versioon 4.0 (310118, r3421) tehty muutos, joka korjasi laskennan ongelmia sijoitettaessa ankkuria liian alas rakenteeseen, aiheutti sivuvaikutuksia, joiden takia kaikki laskennat eivät mene läpi. Tämä muutos on peruttu uuteen versioon (280218, r3424), ja ohjelmisto vastaa tämän ominaisuuden osalta version 3.2. toimintaa. Lue julkaisutiedot.

Pyydämme huomioimaan ohjelmiston asennusohjeen: GeoCalc 4.0 -ohjelmiston asennuksen jälkeen aikaisemmat versiot ohjelmasta eivät ole käytettävissä. Tämä johtuu grafiikkamoottorin versiopäivityksestä. Edellisen asennuksen voi poistaa käyttöjärjestelmän työkaluilla.

Päivitetty GeoCalc 4.0 asennuspaketti on ladattavissa tuen sivustolta.

Latauspaketti sisältää asennusohjeen ja tarkemmat julkaisutiedot. 4.0-ohjelmistoversion käyttö vaatii päivitetyn GeoCalc-lisenssin. Mikäli haluat päivittää tai ostaa lisenssin, otathan yhteyttä myyntiimme:

Tapani Parmanen
avainasiakaspäällikkö
tapani.parmanen@civilpoint.fi
puh. 040 553 0376

GeoCalc 4.0 on ensimmäinen Civilpoint Oy:n toimittama GeoCalc-ohjelmistoversio. GeoCalc on nykyaikainen laskentaohjelmisto päivittäiseen geotekniseen suunnitteluun, ja se on suunniteltu suomalaisten suunnittelijoiden tarpeisiin.

 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme