Vaihda vanha Autodesk-lisenssi tilaussopimukseen – säästä jopa 25 %

Infra

Käytätkö vielä vanhoja ohjelmistoja? Kun annat pysyvät Autodesk-ohjelmistolisenssisi vaihdossa, säästät 25 prosenttia uusien Autodesk-ratkaisuiden hinnasta.

Kampanja sisältää sekä yhden käyttäjän (Single-User) että usean käyttäjän (Multi-User) lisenssit, joko yhden tai kolmen vuoden sopimuksilla. Alennuksen saa seuraavien uusien tuotteiden tilaussopimuksista (subscription):

  • AEC Collection – Autodeskin arkkitehtuurin, teknisen suunnittelun ja rakennusalan kokoelma.
  • Only ONE. AutoCAD. Uutuus! AutoCAD sisältää nyt toimialakohtaisia työkaluja (Map 3D, Architecture, Electrical, Raster Design).

Tilaussopimuksen edut:

  • Saat heti käyttöoikeuden uusimpiin versioihin, jotka julkaistaan sopimusaikana
  • Tilausta on helppo muuttaa organisaation tarpeiden mukaan
  • Saat käyttöoikeuden Autodeskin tekniseen tukeen
  • Voit vaihtaa vanhan lisenssin takaisin, jos et ole tyytyväinen.

Vaihtokampanja koskee vanhoja versioiden R14 (julkaisuvuosi 1998) –2018 Autodeskin ostolisenssejä, joissa ei ole voimassa olevaa ylläpitosopimusta.  Kampanja ei koske AutoCAD LT -tuotetta. Autodesk vahvistaa erikseen vanhan lisenssin vaihtomahdollisuuden, ja vanha sarjanumero on luovutettava vaihdon yhteydessä.

Kampanja on voimassa 20.04.2018 saakka.

Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous!
sales@civilpoint.fi

* Save up to 25% on Autodesk’s Suggested Retail Price (SRP) of industry collections and/or on the SRP for most individual products when purchasing eligible 1-year or 3-year term Autodesk subscriptions with single-or multi-user access and trading in an equivalent number of qualifying serial numbers and all associated seats of R14 (release year 1998) through 2018 perpetual licenses not on an active maintenance plan. Qualifying Autodesk LT Family are eligible to be traded in for subscriptions to Autodesk LT Family products only. Offer available from 07 February 2018 through 20 April 2018 from participating resellers and Autodesk Stores only.
© 2018 Autodesk, Inc. All rights reserved.
Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme