Asiakkaat ja työntekijät ovat tyytyväisiä Civilpointiin

Infra

Taloustutkimus Oy toteutti toukokuussa 2018 Civilpointin asiakas- ja henkilöstötutkimukset. Tutkimuksen mukaan asiakkaamme ovat sitoutuneita ja luottavat meihin. Henkilöstöstä lähes kaikki ovat valmiita suosittelemaan Civilpoint Oy:tä työpaikkana.

Asiakastutkimukseen haastateltiin puhelimitse 100 yritysasiakasta. Tutkimuksessa selvitettiin yrityskuvaa, tyytyväisyyttä toiminnan eri osa-alueisiin sekä asiakasuskollisuutta. Tulosten kokonaiskuva oli hyvä, ja saimme myös paljon arvokasta palautetta toimintamme kehittämiseen.

Civilpointia pidetään tunnettuna, hyvämaineisena, innovatiivisena sekä luotettavana ja toimintavarmana. Yrityksemme vahvuuksina nähtiin asiakaspalvelu, myynti ja asiakasprojektit. Tulemme jatkossakin panostamaan voimakkaasti palvelulupauksemme mukaiseen asiakaspalveluun ja erityisesti asiakastukemme toimintaan.

Asiakaskuntamme on valtaosin sitoutunutta ja kokee Civilpointin hyvänä ja luotettavana yhteistyökumppanina. Suurin osa vastanneista kertoo käyttävänsä Civilpointia pääasiallisesti tai yksinomaan tarvitessaan infra-alan tai rakentamisen palveluja. Lähes kaikki vastanneet aikovat jatkaa yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Kiitämme lämpimästi kaikkia tutkimukseen osallistuneita!

Henkilöstötutkimuksesta saimme myös erittäin rohkaisevia tuloksia: Civilpointin henkilöstön tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Kokonaisarvosana yrityksellemme työpaikkana on 4,68 asteikolla 1-5, mikä on selvästi korkeampi kuin vertailuryhmässä. Myös sitoutumis- ja uskollisuusindeksit ovat vertailuryhmää selvästi paremmat.

Lähes kaikki tutkimukseen vastanneet työntekijät ovat valmiita suosittelemaan Civilpointia työpaikkana. Nettosuositteluindeksi eli NPS on meillä huikeat +86. Civilpoint työllistää tällä hetkellä 31 henkilöä.

Haluatko sinäkin kuulua infra-alan asiantuntijaorganisaatioon, jossa arvostetaan osaamista, jämäkkää palveluhenkeä ja yrittäjämäistä asennetta?

Laita meille avoin hakemus!

 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme