Buildpoint tarjoaa uudenlaisia palveluita Tekla Structures -asiakkaille

Talo


Buildpoint Oy:n liiketoimintajohtaja Teemu Nivell (vas.) ja Trimblen Solutions Oy:n maajohtaja Jarmo Manninen.

Trimble Solutions Oy ja Buildpoint Oy ovat allekirjoittaneet 6.9.2018 yhteistyösopimuksen Tekla Structures -palveluiden tuottamisesta. Buildpoint tarjoaa Tekla Structures -ohjelmistoasiakkaille käyttöönotto- ja pääkäyttäjäpalveluita.

Uusi pääkäyttäjäpalvelu vapauttaa yrityksen työntekijät laskutettavaan suunnittelu- ja projektityöhön. Asiakas saa käyttöönsä kokonaisvaltaisen Tekla Structures -osaamisen pienemmillä sisäisillä tukiresursseilla ja ilman lomitus- ja varamiesjärjestelmiä. Uusille asiakkaille Buildpoint tarjoaa myös yksilöllistä tukea, jotta kynnys uuden järjestelmän käyttöönottoon madaltuu ja kustannukset ovat paremmin ennustettavissa.

— Buildpointin tuottamat palvelut tukevat hyvin nykyistä ylläpitosopimukseen kuuluvaa tukipalveluamme. Yhdessä voimme auttaa asiakkaita entistä yksilöllisemmin ja kokonaisvaltaisemmin Trimblen teknologioiden hyödyntämisessä, sanoo Trimblen maajohtaja Jarmo Manninen.

Sopimuksen myötä Buildpoint lähtee kehittämään vahvaa Tekla Structures -osaamista ja sen ympärille integroituvien järjestelmien ymmärrystä. Samaan konserniin kuuluva Civilpoint Oy tuo pakettiin mukaan infra- ja rakennesuunnittelun asiantuntijat.

— Haluamme olla niin infra- kuin rakennesuunnittelun alueella paikallisesti maailman paras palveluntarjoaja. Uskon, että siihen meillä on hyvät mahdollisuudet. Tavoitteemme on kasvattaa ymmärrystämme sekä rakennesuunnittelusta että digitalisaation ja uusien liiketoimintamallien mahdollisuuksista. Tätä kautta luomme aitoa lisäarvoa asiakkaillemme ja kumppaneillemme, kertoo Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme