Civilpoint on nyt M-Files -kumppani

Infra

M-Files Oy ja Point Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen 10.9.2018. Sopimuksen myötä Point Group -konsernin yhtiöistä Assetpointista, Buildpointista ja Civilpointista tulee valtuutettuja M-Files -jälleenmyyjiä Suomessa.

– Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi tiedonhallinnan asiantuntijaksi rakennetun ympäristön toimialoilla. Yhteistyö M-Filesin kanssa on tärkeä osa tarjontaamme suunnittelutoimistoille ja rakennusliikkeille, ja haluamme todella panostaa tähän. Käytännössä tulemme kehittämään asiakaskohtaisia ratkaisuja M-Files -teknologiaa hyödyntäen, Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell kertoo.

Rakennusala on siirtymässä älykkään tiedonhallinnan aikakauteen. Suunnittelu ja rakentaminen synnyttävät valtavan määrän dokumentaatiota, kuten CAD-piirustuksia, tietomalleja, pöytäkirjoja, tarjouksia ja sopimuksia. Tiedon tehoton hallinta on laajalle levinnyt ongelma, ja asian ratkaisu on ensiarvoisen tärkeää jokaiselle yritykselle.

M-Files tarjoaa älykkään ratkaisun tiedon ja dokumenttien hallintaan. Ohjelmisto tallentaa yhden, aina ajan tasalla olevan version jokaisesta organisaation dokumentista. Työnkulut, kuten suunnitelmien, spesifikaatioiden, ehdotusten ja piirrosten hyväksynnät, on helppo automatisoida. Tietojen tarkastaminen, hyväksyntä, tallentaminen ja jakaminen onnistuu millä tahansa laitteella.

M-Filesilla on tuhansia asiakkaita yli 100 maassa. Vuosina 2016 ja 2017 M-Files Oy nimettiin visionääriksi maailman arvostetuimman markkinatutkimuslaitoksen, Gartnerin, tiedonhallintaa käsittelevässä raportissa. Perusteluina olivat yrityksen kokonaisvaltainen visioon tiedonhallinnasta ja toimintakyvykkyys markkinoilla.

– Tarjoamme asiakkaillemme parhaat ja sopivimmat ratkaisut, joten tarvitsemme taustalle myös parhaat kumppanit. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä tiedonhallinnan visionäärin kanssa, Teemu Nivell sanoo.


Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell ja M-Filesin VP of Channel Sales Scott Erickson. 

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme