Trimble Novapoint TERM kampanja 31.12. asti

Infra

Kun ostat uudet Trimble Novapoint TERM -lisenssit tämän vuoden puolella, saat ne vuoden 2019 loppuun asti vanhoilla hinnoilla! Lokakuun aikana tehdyissä tilauksissa sopimuskausi on 15 kuukautta (10/2018-12/2019), marraskuussa tehtävissä tilauksissa sopimuskausi on 14 kuukautta (11/2018-12/2019) ja joulukuussa tehdyissä tilauksissa 13 kuukautta (12/2018-12/2019).

Kampanja koskee kaikkia Trimble Novapoint -moduuleita sekä Trimble Novapoint Infrastructure Design Suite -pakettia. Tarjous on voimassa vuoden 2018 loppuun.

Trimble Novapoint -suunnittelujärjestelmä kattaa kaikki infrasuunnittelun tarpeet. Novapoint-ohjelmistoperheeseen kuuluu työkaluja niin teiden, rautateiden, tunnelien, siltojen kuin vesihuollonkin suunnitteluun. Suomalaisten suunnittelijoiden tarpeisiin tehdyt sovellukset täydentävät tuoteperhettä.

Trimble Novapoint TERM -lisenssisopimus sisältää ohjelmiston käyttöoikeuden, tuotepäivitykset ja tuen sopimusajalle.

Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää:
sales@civilpoint.fi

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme