”Civilpointin henkilöstö on vientituote”

Infra

Asiakkuuspäällikkömme Martin Kriz lähtee uusiin haasteisiin ulkomaille.

Martinin vastuualueen ja asiakkaat ottaa hoitaakseen Eero Lyytikäinen. Asiakkaan näkökulmasta toiminta jatkuu nykyisellä mallilla.

– Eero ottaa homman hyvin haltuun ja onkin jo tuttu tyyppi Tekla Civil -asiakkaille esimerkiksi koulutusten kautta, Martin toteaa.

Martin puolestaan lähtee Wieniin Strabagin palvelukseen. Strabag on Itävallasta ja Saksasta lähtöisin oleva yksi Euroopan suurimmista rakennusryhmittymistä.

– Tulen tekemään sielläkin töitä tietomallintamiseen ja sen kehitykseen liittyen. Tuemme ympäri maailmaa erilaisia projekteja, joissa halutaan viedä tietomallintamista infrapuolelle, Martin kertoo.

Civilpointilla on tullut parin vuoden aikana eteen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Martinilla on ollut iso rooli yrityksen toiminnan alkuvaiheessa ja erityisesti Tekla Civil- ja Trimble Novapoint- ohjelmistojen saattamisessa saman katon alle. Hän on ollut tiiviisti mukana rakentamassa yhtenäistä Trimblen tarjontaa Suomessa.

– Olen päässyt laajentamaan täällä suunnittelun alueelta myös rakentamiseen ja tilaajan tarpeiden huomioimiseen. Erityisen mielenkiintoista on ollut olla mukana erilaisissa allianssihankkeissa, esimerkkinä TaaLa-hanke ja VALTARI. Olemme toimittaneet niihin ratkaisuja koko projektin elinkaarelle, tiedonhallintaan, suunnitteluun ja työmaalle.

Päällimmäiseksi jää kuitenkin mieleen hyvä työyhteisö.

– Verrattuna isoon kansainväliseen yritykseen on ollut mielenkiintoista olla pienessä, paikallisessa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä. Meillä on täällä rento porukka, jossa voi vaikuttaa asioihin ja toimintaan. Mahdollisuus omistaa osa työpaikkaa on myös hyvä keino motivoida. Täällä teet työtä itsellesi ja kohti yhteisiä tavoitteita.

Suosittelisit siis Civilpointia työpaikkana muillekin?

– Joo, totta kai. Tämä on tosi hyvä paikka ja työskentely on motivoivaa. Ei tietystikään kaikki ole täydellistä, mutta täällä on rentoa ja sopivan haastavaa. Civilpointilla pääsee itse vaikuttamaan työhönsä ja firman toimintaan.

Civilpointin tiimi toivottaa Martinille hyvää jatkoa tuleviin haasteisiin.

– Mieli on haikea, mutta olemme myös ylpeitä siitä, että työntekijämme on huomattu Itävallassa asti. Civilpointin henkilöstö on vientituote, toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö toteaa.  – Asiakkailta on tullut loistavaa palautetta, ja Martin on pidetty tyyppi työntekijöiden keskuudessa persoonansa ja asiantuntemuksensa puolesta. Toivomme, että löydämme yhtä hyviä tyyppejä tilalle!

Haluatko mukaan huipputiimiin? Katso avoimet työpaikkamme

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme