Alkuvuoden nimitysuutisia

Infra

  

Avainasiakaspäällikkö Jani Myllymaan uusi titteli on 1.1.2019 alkaen myynnin ja markkinoinnin vetäjä. Hän jatkaa myynti- ja konsultointitiimin esimiehenä ja vastaa Civilpointin myynnistä ja markkinoinnista.

Ohjelmistoasiantuntija Kati Kätsyrin uusi titteli on 1.1.2019 alkaen palvelupäällikkö. Hänen päätehtävänään on asiantuntijatiimin esimiehenä toimiminen, ja lisäksi hän vastaa edelleen Civilpointin palveluista ja koulutuksesta.

Ohjelmistoasiantuntija Petri Louhen uusi titteli on 1.1.2019 alkaen kehityspäällikkö. Hänen päätehtävänään on tuote- ja kehitystiimin esimiehenä toimiminen. Lisäksi hän vastaa edelleen Civilpointin ohjelmistotuotteista ja Point Groupin tasolla tuotehallinnosta ja lokalisoinnista.

Toivotamme Janille, Katille ja Petrille menestystä uusiin tehtäviin!

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme