Civilpointin tiimi kasvaa – tutustu Jarkkoon, Tomiin ja Veeraan!

Infra


Esittelyssä uudet työntekijät Jarkko Lehto, Tomi Herukka ja Veera Virtanen.

Haastattelimme vuoden vaihteessa aloittaneita uusia työntekijöitä. Olemme saaneet vahvistusta sekä asiakastukeen, ohjelmistokehitykseen että hallintotiimiin. 

Jarkko Lehto aloitti marraskuussa Civilpointin ohjelmistokehitystiimissä. Hänellä on monipuolinen tausta median ja teknologian aloilta. Jarkko opiskelee Aalto-yliopistossa paikkatietoalan F.E.C.-kurssilla, johon kuuluu koulutuspäivien lisäksi työskentelyä alan yrityksessä.

– Yhteistyöyrityksissä oli paljon valinnan varaa. Otin yhteyttä useampaan, ja yhdestä vinkattiin, että he eivät itse ole varsinaisesti paikkatietoalalla mutta tekevät yhteistyötä Civilpointin kanssa. Kävin täällä pari kolme kertaa juttelemassa, ja Civilpoint vaikutti parhaalta vaihtoehdolta.

Ohjelmistokehitystiimissä Jarkko on tehnyt monipuolisesti eteen tulleita tehtäviä.

– Eniten olen tehnyt front end -kehitystä ja ohjelmistojen testausta. Lähiaikoina tulee aika paljon myös tietokantapuolen asioita. Olen mukana Assetpointin projekteissa sekä Connect Map Extension -karttakäyttöliittymän kehityksessä. Hommia tuntuu riittävän, ja samalla on tullut opittua paljon uutta ja hyödynnettyä vanhaa osaamista, hän sanoo.

Ensimmäiset vaikutelmat infra-alasta ovat hyvät.

– Rakennusala ja paikkatieto ovat minulle ihan uusia juttuja. Opeteltavaa on paljon, esimerkiksi infra-alan käsitteistö ja tapa, jolla toimitaan. Se on samaan aikaan haastavaa mutta mielenkiintoista. Mutta olen ylpeä siitä, että olen rakennusalalla nyt itsekin, Jarkko toteaa.

Tomi Herukka aloitti helmikuun alussa ohjelmistoasiantuntijana Civilpointin asiakastukitiimissä. Hän tuli Espooseen Oulusta, jossa hän työskenteli aikaisemmin Destialla katu- ja aluesuunnittelijana. Vahvin osaaminen hänellä on Tekla Civil -ohjelmistosta.

– Työskentelen pääasiassa asiakastuessa, ja jatkossa pidän myös koulutuksia. Tähän mennessä olen työstänyt koulutusmateriaalia Buildpointin Solibri-koulutuksia varten sekä opetellut tuen puolen juttuja. Jollain aikavälillä alan opiskella muitakin ohjelmistoja, kuten Trimble Novapointia.

Työt ovat alkaneet perehdytysviikon jälkeen hyvissä tunnelmissa.

– Hyvä fiilis on ja hyvin on lähtenyt työ käyntiin. Olen päässyt opiskelemaan paljon uusia juttuja, Tomi sanoo.

Veera Virtanen aloitti tammikuun puolessa välissä Point Groupin hallintotiimissä taloushallinnon assistenttina. Hän opiskelee Haaga-Heliassa toista vuotta raha- ja talousalan opintoja. Point Group ei ollut aiemmin tuttu yritys, mutta vaikutti työpaikkailmoituksen perusteella kiinnostavalta.

– Halusin löytää oman alan töitä. Olen aloittanut täällä matkalaskujen teosta, ja tehnyt myös tilauksia ja ostolaskuja. Pääasiassa toimin talousjohtajan apuna, Veera kertoo. – Tämä on ollut mielenkiintoista, kun on niin paljon uusia asioita ja oppii paljon. Toisaalta on myös kiva hyödyntää niitä asioita, joita koulussa on jo opiskellut.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi taloon!

Katso Point Groupin avoimet työpaikat

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme