Osallistu Trimble Constructible BIM Award 2019 -kilpailuun!

Infra

Osana Trimble Digital Construction Summit -konferenssia Trimble on julkistanut uuden eurooppalaisen BIM-palkinnon. Vuonna 2019 teemana on yhteistyö.

Kilpailussa etsitään menestyneitä hankkeita, jotka voivat osoittaa merkittäviä etuja yhteistyöstä tietomallinnuksen avulla. Tällaista on esimerkiksi yhteistyö eri alojen, toimijoiden ja hankkeen vaiheiden välillä sekä suunnittelun ja rakentamisen välisen kuilun kaventaminen. Kilpailuun voivat osallistua sekä käynnissä olevat hankkeet että hankkeet, jotka ovat valmistuneet vuonna 2018 tai myöhemmin.

Kilpailun palkintona on kaksi konferenssipassia Trimble Dimensions 2020 -konferenssiin Nashvillessa! Palkinto sisältää lennot Nashvilleen ja takaisin sekä 3 yön majoituksen kahdelle hengelle. Voittaja saa myös mahdollisuuden esitellä hankkeensa Trimble Dimensions -konferenssissa.

Teemana Collaboration – Yhteistyö

Kilpailuun osallistuvat hankkeet arvioidaan seuraavien kriteerien perusteella:

  • Tietomallinnus ja yhteistyö: Mallin elinkaari, yhteistyö eri alojen välillä ja avoimen BIMin käyttö
  • Painopiste tiedon jakamisessa (mahdollisimman vähän menetettyä tietoa prosessin aikana)
  • Trimblen ja muiden ohjelmistoratkaisujen innovatiivinen käyttö rakenteeltaan monialaisen mallin luomisessa (useiden Trimble-ratkaisujen käyttö hankkeessa on etu)
  • Käynnissä oleva hanke tai hanke, joka on valmistunut vuonna 2018 tai myöhemmin

Kilpailuhakemuksen tulee sisältää:

  • Lyhyt videoesitys hankkeesta
  • Tiivistelmä hankkeestasi ja siitä, miten se täyttää arviointikriteerit.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.9.2019 osoitteeseen Heidi_Berg@trimble.com.

Lue lisää kilpailusta


Trimble Digital Construction Summit 2019

Trimble Digital Construction Summit 2019 järjestetään 18.-19.11.2019 Tivoli-hotellissa Kööpenhaminassa. Tavoitteena on olla vuoden eurooppalainen BIM-tapahtuma, jossa käsitellään kaikkia tietomallinnuksen, rakennettavuuden ja digitalisoinnin näkökulmia. Trimble Solutions Sandvika ja Trimble Tekla Suomessa järjestävät tapahtuman yhdessä.

Digital Construction Summit on suunnattu suunnittelun ja rakentamisen ohjelmistojen käyttäjille, julkisille ja yksityisille toimijoille sekä muille sidosryhmille. Tapahtuma on loistava tilaisuus tavata alan asiantuntijoita, oppia lisää, jakaa kokemuksia, verkostoitua ja inspiroitua. Point Group on kultasponsori tapahtumassa.

Lue lisää tapahtumasta

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme