InfoEra on Civilpointin jälleenmyyjä Baltiassa

Infra

Civilpoint ja InfoEra ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen huhtikuun 2019 alusta.

InfoEra edustaa Civilpointia Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Sen valikoimaan kuuluvat Trimble Quadri- ja Trimble Novapoint -ohjelmistot. Yhteistyö alkoi jo vuonna 2018, ja aikaisemmin InfoEra on toiminut Civilpointin agenttina.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. InfoEra teki hyvää työtä agenttina, ja olemme huomanneet, että meillä on sama asiakaslähtöinen tapa toimia ja samanlaiset arvot. InfoEra on panostanut paljon myös omaan osaamiseensa, sanoo Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö.

– Työskentely tällaisen innovatiivisen yrityksen kuin Civilpoint kanssa on aina ilo. Heidän ideansa, ahkera työskentelynsä ja tietämyksensä toimivat saumattomasti yrityksemme kanssa, mikä auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin paremmin. On tärkeää löytää yritys, jolla on sama näkemys asiakaskokemuksen parantamisesta ja joka etsii jatkuvasti uusia tapoja toteuttaa sitä. Civilpointista löysimme tällaisen kumppanin, sanoo InfoEran toimitusjohtaja Edvinas Grigaliunas.

Vuonna 2018 Civilpoint ja InfoEra järjestivät yhdessä seminaarikiertueen Tallinnassa, Riikassa ja Vilnassa, ja vastaava kiertue on tarkoitus järjestää uudelleen tänä vuonna.

– Meillä on alkamassa yhteisiä hankkeita ja tulossa uusia asiakkaita, joita konsultoimme BIM Level 3 -järjestelmien käyttöönotossa. Point Group toivottaa InfoEran tervetulleeksi omaan verkostoonsa. Uskomme, että hyvä ja hedelmällinen yhteistyö jatkuu Baltian asiakkaidemme hyväksi, Tuomas Hörkkö sanoo.


InfoEra kehittää tietotekniikkaa ja monimutkaisia ​​ratkaisuja, jotka integroivat onnistuneesti laitteiston ja ohjelmiston sekä auttavat saavuttamaan tehokkaan suorituskyvyn. InfoEra -konsernin yhtiöt sijaitsevat kaikissa Baltian maissa – Liettuassa, Latviassa ja Virossa.

infoera.com

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme