Buildpoint alkaa tuottaa Solibri-koulutuksia

Talo

Buildpoint on nyt Solibrin koulutuskumppani.

Buildpoint Oy ja Solibri Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Solibri-koulutusten tuottamisesta Suomessa. Solibri on maailmanlaajuinen markkinajohtaja tietomallien laadunvarmistusohjelmistoissa.

– Tarjoamme niin suunnittelijoille kuin rakentajille palvelukokonaisuutta, joka edustaa parhaita ohjelmistoja erityisesti Suomen markkinoille. Solibri on yksi valitsemistamme huippuluokan kumppaneista, Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell sanoo.

Solibri Oy keskittyy jatkossa enemmän ohjelmiston kehittämiseen, kun taas koulutuspalvelut ovat Buildpointin ydinliiketoimintaa.

– Buildpoint pystyy tarjoamaan tehokkaasti Solibri-koulutuksia, jotka ovat asiakkaalle yksilöllisiä, laadukkaita ja nopeasti saatavilla. Solibri on ensisijaisesti kansainvälinen ohjelmistotalo, jolloin meille on luonnollista hakea palveluiden osalta skaalautuvuutta tähän erikoistuneilta kumppaneilta. Buildpointin ja Solibrin liiketoiminnat tukevat toisiaan luonnollisella tavalla. Buildpoint on ensimmäinen uuden konseptin mukainen koulutuskumppani ja tätä tullaan monistamaan myös muualle, kertoo Solibrin toimitusjohtaja Ville Kyytsönen.

­

Solibri-koulutusten kysyntä on kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävästi. Erityisesti suuret rakennusliikkeet ovat ottaneet Solibri-ohjelmistoja laajemmin käyttöön.

– Haluamme parantaa asiakkaiden tuottavuutta pitkällä aikavälillä, ja Solibri on jo osa monen nykyisen asiakkaamme ohjelmistovalikoimaa. Pyrimme siihen, että asiakaslupauksemme eli yksilöllinen, ystävällinen ja jämäkkä palvelu toteutuu aidosti eikä ole pelkkää sanahelinää. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä jokaisen koulutuksen jälkeen, ja koulutusten laatu on myös Solibrin auditoimaa, Teemu Nivell kertoo.

Ensimmäiset koulutukset on jo aloitettu kevään aikana suomalaisille rakennusliikkeille.

Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell ja Solibrin toimitusjohtaja Ville Kyytsönen.

Lisätietoja Solibrin tuotteista – solibri.com

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
training@buildpoint.fi

 

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme