Trimble Digital Construction Summit 18.-19.11.2019

Talo

Lähde Buildpointin mukana Trimble Digital Construction Summitiin 18.-19.11.2019 Kööpenhaminaan! Me hoidamme puolestasi matkajärjestelyt. Kaksipäiväisen konferenssin teemana on Bridge to BIM.

Digital Construction Summit on loistava tilaisuus tavata rakennusalan asiantuntijoita, oppia uutta, jakaa kokemuksia ja verkostoitua. Ohjelma tarjoaa viimeisimmän käsityksen alan kehityksestä ja tietomallinnuksen hyödyistä aina suunnittelusta omaisuudenhallintaan. Trimble Solutions Sandvika ja Suomen Trimble Tekla järjestävät tapahtuman yhdessä, ja Buildpoint on mukana sponsoroimassa tapahtumaa.

Konferenssi on suunnattu päätöksentekijöille, tilaajille, rakennuttajille, projektijohdolle, rakentamisen ohjelmistojen pääkäyttäjille sekä julkisille ja yksityisille laitoksille.

Tapahtumassa on monia esityksiä suomalaisista hankkeista, ja Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell pitää esityksen aiheesta Intelligent Information Management.

Katso täältä konferenssin ohjelma (PDF) ja hinnat.

Ilmoittaudu konferenssiin Trimblen sivulla


Varaa valmis matkapaketti

Me hoidamme puolestasi matkajärjestelyt! Varaamme asiakkaillemme valmiiksi paketoidun matkan, joka sisältää Finnairin lennot sekä yöpymisen konferenssihotellissa aamiaisineen. Huomaathan, että varsinaiseen konferenssiin tulee ilmoittautua suoraan Trimblen sivulla. Buildpoint järjestää vain matkapaketin.

Lennot:

  • Lähtö sunnuntaina 17.11.
    AY 959  Helsinki 17:45 – Kööpenhamina 18:25
  • Paluu tiistaina 19.11.
    AY 960  Kööpenhamina 20:10 – Helsinki 22:45

Hinta sisältää ruumaan menevän matkalaukun. Liityntälennot Helsingistä ovat mahdollisia, mainitse niiden tarpeesta ilmoittautumislomakkeella.

Majoitus:

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2-4
DK-1577 Copenhagen

Majoitumme kongressihotellissa. Majoitus sisältää aamiaisen.

Matkapaketin hinta:

  • 1 hengen huoneessa lentoineen 595 € (ALV 0%)
  • 2 hengen huoneessa lentoineen 440 € (ALV 0%)

Ilmoittaudu mukaan matkalle 6.9. mennessä!

Varaa matkapaketti

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme