Buildpoint tuo tietomalliohjelmistojen osaamista työmaille

Talo

Buildpointin ohjelmistoasiantuntija Simo Tarpila ja YIT:n tietomalliarkkitehti Teemu Kangasmäki.

Buildpoint Oy ja YIT Oyj ovat allekirjoittaneet sopimuksen Solibri-koulutusten tuottamisesta YIT:lle Suomessa.

Ensimmäiset koulutukset on aloitettu YIT:n aluetoimistoissa ja niitä jatketaan syksyn mittaan ympäri Suomea. YIT Oyj on suurin suomalainen rakennusyhtiö ja merkittävä toimija myös Pohjois-Euroopassa.

– On ilo huomata, että YIT on lähtenyt systemaattisesti kouluttamaan työntekijöitä tietomallityökalujen käytössä. Buildpointilla on kyky vastata suureen koulutustarpeeseen. Ohjelmistokoulutukset ovat myös YIT:n kokoiselle yritykselle yksilöllisesti suunniteltuja ja nopeasti saatavilla, Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell sanoo.

Buildpointilla seurataan asiakastyytyväisyyttä jokaisen koulutuksen jälkeen ja kehitetään palveluja systemaattisesti asiakaspalautteen pohjalta. Lisäksi koulutusten laatu on Solibrin auditoimaa.

– Vuoden alussa päätettiin, että koko Asumisen segmentti siirtyy tietomallipohjaiseen suunnitteluun. Haluamme, että tietomallien käyttämisestä tulee YIT:llä toimintatapa ja siksi hyötyjä tulee mahdollistaa funktioittain. Solibri on tässä yhteydessä oiva työkalu, oli kyse kokonaisuuden hahmottamisesta, hankkeen tunnusluvuista tai työn suunnittelusta, sanoo tietomalliarkkitehti Teemu Kangasmäki YIT:ltä.

Ohjelmistot ja niihin liittyvät palvelut ovat Buildpointin ydinliiketoimintaa, ja YIT:n kanssa solmittu sopimus vahvistaa entisestään Point Group -konsernin asemaa ohjelmistokoulutusten markkinalla Suomessa.

Solibri on markkinoiden johtava tietomallien laadunvarmistusohjelmisto. Buildpoint solmi kesäkuussa 2019 Solibri Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen Solibri-koulutusten tuottamisesta Suomessa.

Katso Solibri-koulutustarjontamme

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme