Buildpointista Urakointi+ ohjelmiston jälleenmyyjä Suomessa

Talo


Kuvassa Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell, UrakointiPlus Oy:n toimitusjohtaja Sampo Pilli-Sihvola, Buildpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö ja ohjelmistoasiantuntija Vincent Wiik. 

BuildPoint Oy ja UrakointiPlus Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen 12.7.2019. Sopimuksen myötä Buildpointista tulee valtuutettu Urakointi+ ohjelmiston jälleenmyyjä Suomessa.

Urakointi+ on erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu, helppokäyttöinen ja täysin selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmällä voidaan digitalisoida aikaavievät urakoitsijan rutiinityöt, kuten myynti, laskutus, resursointi ja tuntikirjaukset. Urakointi+ on helposti integroitavissa useisiin taloushallinnon järjestelmiin sekä muihin urakoitsijoiden käyttämiin digitaalisiin työkaluihin. Järjestelmä saadaan käyttöön 1-2 viikossa, eikä se siten vaadi suuria investointeja.  

– Sanotaan, että jokainen projekti on aina vetäjänsä näköinen, mutta tarvitseeko näin olla? Urakointi+ ohjelmiston avulla on helppo järjestää projektit ja tehostaa urakoiden tuottavuutta. Tieto kulkee aina mukana, on ajan tasalla ja helppo päivittää. Urakointi+ on todella hyvä lisä urakoitsijoille suunnattuun tarjontaamme, Buildpointin liiketoimintajohtaja Teemu Nivell kehuu. 

– Tavoitteemme on laajentaa toimintaa partnereiden kanssa niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Tehokkaaseen laajentumiseen tarvitsemme paikallisia partnereita, joilla on hyvä tuntemus paikallisesta markkinasta sekä tarvittavat resurssit ja osaaminen myydä, kouluttaa ja tukea rakennusalan ohjelmistoja. Buildpoint on meille erityisen hyvä kumppani, sillä heiltä löytyy osaamisen ja resurssien lisäksi portfoliosta ohjelmistoja, jotka tukevat ja täydentävät järjestelmämme työnkulkuja ja näin ollen tarjoavat lisäarvoa asiakkaillemme, UrakointiPlus Oy:n toimitusjohtaja Sampo Pilli-Sihvola toteaa.

Urakointi+ sopii erityisesti ali- ja pääurakoitsijoille sekä saneeraus- tai uudisrakentajille. 

– Vaikka monet suuret rakennusliikkeet ovat ulkomaisessa omistuksessa, rakentaminen on kuitenkin paikallista. Työt teetetään paikallisilla aliurakoitsijoilla, ja harva ohjelmistoyritys keskittyy palvelemaan juuri heitä. Haluamme olla paikallisesti maailman paras ohjelmistotoimittaja, joten UrakointiPlussan kaltainen kotimainen ketterä ohjelmistotalo sopii hyvin kumppaniksemme, Teemu Nivell sanoo.  

Yhteistyö starttaa vauhdikkaasti Buildpointin seminaarikiertueella. Järjestämme maksuttomat seminaarit Oulussa 17.9., Tampereella 18.9., Lahdessa 19.9. ja Helsingissä 20.9. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Urakointi+ on urakointialalle suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä, joka tarjoaa yrityksille täysin integroidun kokonaisratkaisun. Järjestelmän avulla automatisoit monet manuaaliset tehtävät ja vapautat henkilöstön tuottavaan työhön. Projektia on helppo kontrolloida eri vaiheissa, tieto liikkuu tarjouksesta eteenpäin ja voit tehdä tarjoukset helposti esitäytettyjen tietojen perusteella. Kaikki projektiin liittyvät dokumentit tallentuvat automaattisesti järjestelmään, jotta ne ovat helposti saatavilla ja tarkasteltavissa.

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme