5+1 syytä ottaa Trimble Novapoint 21 nyt käyttöön

Infra

Syyskuussa Trimble Novapoint 21-suunnittelujärjestelmään julkaistiin FP4-päivitys, joka sisältää paljon uusia ominaisuuksia. Kokosimme kuusi hyvää syytä, miksi uusimpaan ohjelmistoversioon kannattaa päivittää viimeistään nyt!

1. Parempi viivamallien tuotanto

Trimble Novapoint 21-versiossa väylämalleista tuotettava viivamalliaineisto (suunnitelmamalli) on nyt selkeämpää. Kaikki mittausaineisto tuotetaan suoraan Novapoint Base -perusjärjestelmästä, ja tuotettavan aineiston laatu on aikaisempaa parempaa.

2. Uusi liittymätyökalu

Uudella tehtävällä voidaan luoda liittymäobjekti hyödyntäen geometrioita. Toiminnolla voidaan luoda sekä T/X-liittymiä että kiertoliittymiä. Toiminto luo 3D-objektin pinnoista ja geometrioista. Työkalu pohjautuu Tekla Civil -ohjelmiston vastaavaan ominaisuuteen.

3. 3D-portaalit

FP4-päivityksen myötä Novapoint Road Sign -moduulissa on uusi toiminto, jolla voidaan mallintaa portaali ja siihen liitetyt merkit. Portaalien lisäksi Novapointilla mallinnat myös 3D-liikennemerkit ja jalustat.

4. Novapointin ja Tekla Civilin yhteiskäyttö

Trimble Novapoint 21-versiosta löytyy tuoteliitos Tekla Civil -suunnittelujärjestelmään. Tuoteliitoskäyttöliittymällä Tekla Civilissä voidaan hakea Novapoint Basesta suunnittelun lähtötiedoiksi linjoja ja pintoja. Tekla Civilissä voidaan myös julkaista Trimble Novapoint Baseen rakenteen linjoja, rakenne- ja toteutusmallipintoja, rakenne- ja toteutusmallitaiteviivoja sekä putkia ja kaivoja.

5. Viimeisimmät päivitykset käyttöön

Kun käytät Novapoint 21-versiota, saat aina viimeisimmät päivitykset käyttöösi. Tiedotamme uusista ohjelmistopäivityksistä ohjelmiston pääkäyttäjille. Novapoint 20-versioon tai sitä vanhempiin ohjelmistoversioihin ei enää julkaista muita kuin kriittisiä päivityksiä.

+1 Mallien päivittäminen on nyt helppoa

Novapoint 21-versiossa on uusi väylämallien migraatiotyökalu, jonka avulla mallien päivittäminen sujuu automaattisesti ilman käsityötä. Suosittelemmekin nyt päivittämään olemassa olevat Novapoint 20-projektit 21-projekteihin.

Civilpointin tiimi auttaa laatimaan päivityssuunnitelman 21-versioon siirtymiselle.

Ota meihin yhteyttä:

Tapani Parmanen
tapani.parmanen@civilpoint.fi
040 553 0376

Trimble Novapoint -suunnittelujärjestelmä kattaa kaikki infrasuunnittelun tarpeet. Novapoint-ohjelmistoperheeseen kuuluu työkaluja niin teiden, rautateiden, tunnelien, siltojen kuin vesihuollonkin suunnitteluun. Suomalaisten suunnittelijoiden tarpeisiin tehdyt sovellukset täydentävät tuoteperhettä.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme