Civilpoint tuo asiakkailleen uuden tiedonhallintaratkaisun

Infra

Assetpointin julkaisema AssetPoint Online -tuoteperhe on nyt saatavilla.

AssetPoint Online tuo Civilpointin asiakkaille mahdollisuuden koko infrahankkeen elinkaaren mittaiseen tiedonhallintaan aina suunnittelusta rakentamiseen, huoltoon ja kunnossapitoon. Rakennetun ympäristön elinkaaren aikana syntyy paljon yksityiskohtaista tietoa, jolla on merkittävää lisäarvoa kohteen omistajalle ja ylläpitäjälle, mutta vain mikäli tietomassa on nopeasti löydettävissä ja helposti hyödynnettävässä muodossa.

AssetPoint Online kokoaa tiedot eri toimijoilta tiedot yhdeksi kokonaisuudeksi. Tieto ei pirstaloidu käyttökelvottomaksi tai sulkeudu siiloon, vaan tarvittava tieto on helposti saatavilla silloin, kun sitä tarvitaan – vaikka sadan vuoden päästä.

Tiedonhallintaratkaisu on valittavissa tarpeen mukaan

Projektista riippuen AssetPoint Online tarjoaa valittavaksi kolme erikokoista kokonaisuutta. Valittavana on Basic, Pro tai Enterprise -palvelut.

AssetPoint Online Basic -palvelu tukee yksittäistä projektia tai hanketta. Basic sopii organisaatioille, joille tiedon omistaminen, yhteiskäyttö ja hallittu jakaminen asiakkaille ja kumppaneille on tärkeää. Sillä on yhteys Trimble Connect -yhteiskäyttöalustaan.

AssetPoint Online Pron avulla voi toteuttaa asiakasorganisaation kaikkien hankkeiden tiedonhallinnan ja helpottaa digitaalista tiedonvaihtoa eri toimijoiden kesken. Pro-palvelu sisältää Trimble Connect Map Extension -karttaliittymän ja dokumenttiportaalin.

AssetPoint Online Enterprise on oikea valinta rakennuskohteiden täydelliselle elinkaarihallinnalle suunnittelusta ja rakentamisesta ylläpitoon. Kaikki toiminnallisuudet ovat integroituna helppokäyttöiseen selainkäyttöliittymään. Enterprise mahdollistaa valmistautumisen huoltoon ja kunnossapitoon jo rakennuskohteen toteutuksen aikana. Enterprise-palvelu pitää sisällään muun muassa kohderakenteen, huoltokirja-integroinnin, viranomaisdokumenttien hallinnan sekä dokumenttien jaon ja yhteiskäytön.

– On hienoa, että sisaryhtiöt voivat tuottaa tälle segmentille laajempaa koko elinkaaren kattavaa tuoteportfoliota. Uskomme, että AssetPoint Online tuo hyvän lisän vahvaan Trimble Quadri -järjestelmäämme. Tämän myötä voidaan toteuttaa kokonaisvaltaista tiedonhallintaa, ja ensimmäiset hankkeet ovat jo käynnissä, sanoo Civilpointin liiketoimintajohtaja Jani Myllymaa.

AssetPoint Online on oivallinen lisä Civilpointin monipuoliseen palveluportfolioon, johon kuuluvat ohjelmistot tukevat paikkatietoa, tietomalleja ja dokumentteja sekä tiedon tallentamista ja sen hyödyntämistä kaikissa infran elinkaaren vaiheissa.


AssetPoint Online tarjoaa valittavaksi kolme erikokoista kokonaisuutta. AssetPoint Online Enterprise on oikea valinta rakennuskohteiden täydelliselle elinkaarihallinnalle suunnittelusta ja rakentamisesta ylläpitoon.

Lue lisää AssetPoint Onlinesta

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme