Kevään 2020 koulutuskalenteri on julkaistu

Talo

Vahvista osaamistasi ohjelmistokoulutuksilla!

Järjestämme kuukausittain avoimia koulutuspäiviä toimistollamme Espoossa. Kaikki koulutukset kestävät yhden päivän ja niiden hinta on 490 € / henkilö (ALV 0%). Koulutukset järjestetään, jos osallistujia on vähintään kolme.

Tutustu tarkempiin kurssikuvauksiin ilmoittautumissivuilla.


Tekla Structures Organizer -koulutukset

Organizer on hyödyllinen Tekla Structuresin työkalu, jonka avulla esimerkiksi tiedonhaku mallista, raporttien ajo sekä mallin tarkastaminen onnistuu kätevästi. Tällä kurssilla opit Organizerin käytön ja hyödyntämään sitä päivittäisessä työssä. Lähtötasovaatimuksena on peruskäsitys Tekla Structures -mallista.


Trimble Connect -peruskurssit

Opi hallitsemaan Trimble Connect Web-, Desktop- ja Mobiili-käyttöliittymien perusteet! Kurssilla lähdetään liikkeelle Trimble Connectin perustoiminnoista, joten lähtövaatimuksia ei ole.


Solibri Office -peruskurssit

Opi hallitsemaan Solibri Office -ohjelmiston perusteet! Yhden päivän kurssilla käydään läpi ohjelmiston perustyökalut kuten mallissa liikkuminen, objektien tarkastelu ja kommunikointi. Kurssilla lähdetään liikkeelle Solibrin ohjelmistojen perustoiminnoista, joten kurssilla ei ole lähtövaatimuksia.

Eikö avoimista päivistä löytynyt sopivaa aihetta? Tutustu koulutusvalikoimaamme ja pyydä tarjous asiakaskohtaisesta koulutuspäivästä.

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme