DocStarterilla automatisoit tiedon keräämisen ja asiakirjojen laatimisen

Infra

Point Group solmi joulukuussa 2019 jälleenmyyntisopimuksen Copla Oy:n kanssa.

Civilpointin tarjontaa täydentää DocStarter-ohjelmisto, jonka avulla dokumenttien luonti onnistuu älykkäästi ja raportointi työmaalta on sujuvaa. DocStarter tehostaa yrityksen päivittäisiä prosesseja automatisoimalla asiakirjojen luomisen.

Työmaa- tai maastokäynnistä on helppoa koostaa raportit talteen itselle tai muille toimitettavaksi. Voit ottaa työmaalta tai maastokäynniltä mobiililaitteella valokuvia ja sanella muistiinpanoja. DocStarter siirtää valokuvat ja muuttaa sanellut muistiinpanot tekstiksi valmiiseen raporttipohjaan.

Myös perinteisten asiakirjojen laadinta helpottuu: DocStarterilla voi yhdistellä eri asiakirjojen osia yhdeksi kokonaisuudeksi. Jatkossa ei tarvitse enää kopioida vanhoja asiakirjoja ja tarkistaa, onko vanhat tiedot korvattu. DocStarteriin luodaan valmiit pohjat asiakirjojen eri osista, ja osien yhdistelyn jälkeen täydennetään vain tarvittavat tiedot.

– Tekstimuotoisten dokumenttien tuottaminen kuuluu osaksi suunnittelua, rakentamista ja valvontaa sekä ylläpitoa. Yhteistyömme DocStarterin kanssa tuo tähän tehokkaan, helppokäyttöisen ja digitaalisen tavan suoriutua rutiineista nopeammin kuin koskaan. Vanhojen dokumenttien kopioiminen, siivoilu ja muokkaus vie paljon aikaa ja usein myös epäonnistuu – tästähän meillä kaikilla on niin sanotusti noloja esimerkkejä, sanoo Civilpointin toimitusjohtaja Tuomas Hörkkö.

Laadukas ja tarkoituksenmukainen dokumentaatio parantaa hankkeiden laatua ja avoimuutta. Erityisesti valvonnan dokumentointi ja sen jakaminen oikeille tahoille helpottuu huomattavasti, kun sanelun ja kuvan yhdistelmä tuotetaan kaikkien saataville.

Lue lisää DocStarterista

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerromme lisää:

Eero Lyytikäinen
Asiakkuuspäällikkö
eero.lyytikainen@civilpoint.fi
040 543 5131

Jaa

Ota yhteyttä

Eero Lyytikäinen

Eero Lyytikäinen

Avainasiakaspäällikkö

eero.lyytikainen@arkance-systems.com

040 543 5131

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme