Point Group Summit 2020 kokoaa yhteen rakennusalan ammattilaiset

Talo

12.-13.5.2020
Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Rakennusalan ammattilaiset kokoontuvat yhteen kuulemaan ja keskustelemaan päivän polttavista hanke-esityksistä tiedonhallinnan näkökulmasta. Parhaita käytänteitä on avaamassa mm. Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Ville Saksi muiden infra- ja talonrakennusalan asiantuntijoiden kera. Prioriteettinamme on tarjota konkreettisia näkökulmia vietäväksi työhösi ja mahdollisuuden verkostoitua muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan tapahtumaan! Ota opit parhaista puheenvuoroista ja täydennä ensimmäisen seminaaripäivän anti keskusteluilla cocktail-tilaisuudessa ja viihteellisellä illallisella. Toinen seminaaripäivämme tarjoaa käytännönläheisiä tietoiskuja ja yhteistyökumppaneiden esityksiä.

Lue lisää ja ilmoittaudu »

Tapahtuman edullisempi early bird -hinta on voimassa 16.3. saakka. Tule tekemään huikea tapahtuma yhdessä alan kollegoiden kanssa – nähdään Point Group Summitissa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Buildpoint Oy, Civilpoint Oy, ja Assetpoint Oy.

 

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme