Trimble Business Centeriin uusia makroja aineiston lukuun ja kirjoitukseen

Infra

Civilpointin toteuttamilla makroilla Trimble Business Center -ohjelmistoon voidaan nyt lukea sisään GT-formaatissa olevaa lähtötietoaineistoa. Makrojen avulla voidaan myös uloskirjoittaa GT- sekä Inframodel 4-muotoista aineistoa. Business Center tuottaa normaalisti vanhempaa Inframodel 3 -formaattia.

Trimble Business Center on monipuolinen ohjelmisto suunnitelmien ja työmaatietojen hallintaan sekä 3D-aineistojen käsittelyyn. Sen etuja ovat erityisesti helppokäyttöisyys ja visuaalisuus. Ohjelmistossa on kattavat työkalut taiteviivojen ja pintojen editoimiseen, ja sen avulla tuotat rakennettavia malleja suoraan työmaan käyttöön. Hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi pistepilviaineiston muokkaukset ja rajaukset.

Business Centerillä on moduulimainen lisenssirakenne, eli voit valita ohjelmistopakettiin tarvitsemasi osiot. Civilpointilta ostettuihin lisensseihin voi liittää myös makrot nopeuttamaan työskentelyä. Business Centerin ilmaisversio soveltuu aineiston tarkasteluun.

Katso webinaaritallenne rakennettavista malleista Trimble Business Centerissä:

Jaa

Ota yhteyttä

Eero Lyytikäinen

Eero Lyytikäinen

Avainasiakaspäällikkö

eero.lyytikainen@arkance-systems.com

040 543 5131

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme