Trimble Connect avuksi etätyöskentelyyn

Infra

Etätyöhön siirryttäessä monissa organisaatioissa on haasteena VPN-yhteyksien riittävyys. Pilvipohjaiseen Trimble Connect-projektipankkiin pääsee ketterästi myös kotikonttorilta.

Trimble Connect -pilvipalvelu on hankkeiden tiedonhallintaa helpottava ratkaisu. Kaikilla projektin jäsenillä on hankkeen tieto käytettävissään paikasta ja ajasta riippumatta. Trimble Connectiin voi lisätä ja päivittää tietoa esimerkiksi suoraan suunnitteluohjelmistoista.

Yhteishankkeissa, joissa työskennellään Trimble Connect -projektin ympärillä, organisaatioiden välinen tiedonsiirto on sujuvampaa. Osapuolet eivät myöskään ole riippuvaisia VPN-yhteyksistä. Kun Trimble Connectiin lisätään tietoa, samalla muodostuu hankkeen yhdistelmämalli hyödynnettäväksi Trimble Connectin 3D- ja karttakäyttöliittymissä.

Trimble Connect Sync -työkalun avulla projektille voidaan viedä kansiorakenne joko käynnistysvaiheessa, tai siirtää olemassa oleva tieto kansioineen verkkolevyltä Trimble Connectiin. Etätyön aikana Connectia voidaan käyttää projektien varastona, jolloin VPN-yhteyttä ei tarvita. Kun etätyöskentely päättyy, Sync-työkalulla voi tarvittaessa synkronoida tiedot takaisin verkkolevylle.

Trimble Connectin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja Civilpointin asiantuntijat avustavat asiassa mielellään.

Käytä Trimble Connectia ilmaiseksi 90 päivän ajan

Trimble Connectia voi 19.3.2020 alkaen käyttää 90 päivän ajan myös ilman maksullista lisenssiä. Tarvitset ainoastaan Trimble ID-tunnuksen. Voit perustaa maksimissaan 10 projektia, ja 90 päivän ajan projekteilla ei ole rajoituksia käyttäjämäärille tai datalle.

Vapaan käytön loppuessa ilmaislisenssillä perustetun projektin käyttöoikeus siirtyy katsojatilaan. Data voidaan ladata projektilta, mutta uusien tiedostojen lisääminen tai vanhojen päivittäminen ei ole enää mahdollista. Hankkimalla Trimble Connect -lisenssin ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa ohjelmiston käyttöä normaaliin tapaan.

Vapaa käyttö ei koske Trimble Connect Business Premium -lisenssiä eli uusia organisointi- ja metadatatoimintoja. Mikäli jokin mietityttää Trimble Connectin lisensoinnissa, kysy myyntitiimiltämme lisää.

Aloita Trimble Connectin käyttö


Katso webinaaritallenne Sujuvaa suunnittelutyötä etäyhteyksillä:

Jaa

Ota yhteyttä

Arkance Systems myynti

Arkance Systems myynti

myynti@arkance-systems.com

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme