Hae Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin stipendiä 19.5.2020 mennessä

Infra

Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin (PTL) Suomen osasto on julistanut kevään 2020 tie- ja liikennealan stipendin haettavaksi alan opiskelijoille.

Stipendi on tarkoitettu tie- ja liikennealan opiskelijoiden opintojen tukemiseen ja alalla jo toimivien nuorten henkilöiden pohjoismaiseen jatko- ja täydennyskoulutukseen. Stipendin tulee edistää PTL:n tarkoitusperiä, erityisesti pohjoismaista yhteistyötä tai pohjoismaisen osaamisen kehittymistä.

Stipendi voidaan myöntää perusopiskelua tukevaan pohjoismaiseen opiskeluun tai harjoitteluun, tieteelliseen tutkimustyöhön, ammatilliseen täydennyskoulutukseen ja näihin liittyviin opintomatkoihin. Stipendillä voidaan tukea myös lopputöitä, jos niissä on mukana pohjoismaista näkökulmaa.

Stipendin suuruus on  enintään 6 000 euroa. Stipendi maksetaan kahdessa erässä, 75% kesäkuussa 2020 ja loput 25% sen jälkeen, kun stipendin saaja on raportoinut työstään Suomen osaston hallitukselle.

Lisätietoja PTL:n sivuilta

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sisältäen stipendin käyttösuunnitelman (tarkoitus, kustannukset ja muut mahdolliset rahoituslähteet) viimeistään 19.5.2020 sähköpostitse osoitteeseen anne.ranta-aho@vayla.fi.

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme