Civilpointista Pointscenen virallinen jälleenmyyjä

Infra

Rakentamisen pilvipalveluihin erikoistunut Pointscene Oy ja Point Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen 16.9.2020. Sopimuksen myötä Point Group -konsernin yhtiöistä Assetpointista, Buildpointista ja Civilpointista tulee valtuutettuja Pointscenen jälleenmyyjiä.

Pointscenen pilvipalvelu tekee rakentamisen tilannekuvan hallinnasta yksinkertaista mahdollistamalla hankkeiden ilmakuva-, pistepilvi- ja muiden kartoitusaineistojen täydellisen hallinnan ja datan sujuvan yhteiskäytön eri järjestelmien välillä.

Pointscenen helppokäyttöiset ratkaisut auttavat digitalisoimaan rakennushankkeita ja tekemään parempia päätöksiä datalähtöisesti ajantasaiseen tietoon perustuen. Paremman tilannekuvan avulla voidaan parantaa hankkeen tuottavuutta ja työn suunnittelua hankkeen edetessä ja näin välttää kalliita virheitä ja uusintatöitä.

“Olemme Pointscenessa hyvin tyytyväisiä yhteistyösopimuksesta Point Groupin kanssa. Yhteistyö mahdollistaa edistyksellisten ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjoamisen asiakkaillemme sekä Suomessa että kansainvälisesti,” sanoo Lauri Hartikainen, Pointscene Oy:n toimitusjohtaja. ”Teknologiamme ja osaamisemme yhdistettynä Point Groupin kattavaan digitaalisten ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden tarjontaan muodostavat vankan perustan merkittävää kilpailuetua synnyttävien kokonaisuuksien luomiseksi”, Lauri jatkaa.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme päivittäistä työtä tarjoamalla heille nykyaikaiset ratkaisut rakennetun ympäristön digitalisointiin. Pointscenen pilvipalvelu täydentää nykyistä palvelutarjoamaamme ja mahdollistaa sen, että pystymme jatkossa vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin”, toteaa Tuomas Hörkkö, Point Groupin toimitusjohtaja.

 

TUTUSTU POINTSCENEEN

Jaa

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme