Lataa maksuton seinäpaneelien mallinnustyökalu!

Talo

Buildpoint on julkaissut maksuttoman työkalun PVP-paneelien mallintamiseen. Insulated Wall Panel Tool on ladattavissa Tekla Warehouse -sivustolta.

Pelti-villa-pelti-paneeleja käytetään esimerkiksi teollisuusrakennusten, kauppakeskusten ja erilaisten hallien ulkoseinissä sekä paloluokitelluissa väliseinissä ja katoissa. Eristetyt seinäelementit tunnetaan myös sandwich-paneelien nimellä.

Elementtien toimittajien kannattaa varmistaa, että omat tuotteet ovat suunnittelijoiden löydettävissä Tekla Warehouse-palvelusta ja siten vietävissä suoraan Tekla Structures -suunnitteluohjelmistoon.

Työkalu suunnittelijoille

Insulated Wall Panel Tool -työkalulla seinäpaneelit on helppo mallintaa Tekla Structuresissa. Kaikki tarvittavat ominaisuudet määritellään ohjelmiston yhdessä käyttöliittymässä. Suunnittelija voi mallintaa paneelit itse tai käyttää paneelivalmistajien tarjoamia valmiita asetuksia.

Palvelu paneelivalmistajille

Luomme Insulated Wall Panel Tool -työkaluun valmistajille omat tuoteosakohtaiset asetukset, jotka sisältävät tietyt pinnoitteet, paksuudet ja materiaalit. Asetustiedoston avulla suunnittelija saa malliin automaattisesti oikeat tuotetiedot paneeleista.

Ylläpitopalveluumme kuuluu kuukausittainen raportti, joista näkee maa- ja yritystasolla, kuka on ladannut tiedostoja. Varmistamme myös, että tuotekomponentit ovat aina yhteensopivia uusien Tekla Structures -versioiden kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lataa työkalu Tekla Warehousesta

Lue lisää Tekla-kehityspalveluistamme

Jaa

Ota yhteyttä

Rakenne seuraamaan laserkeilauspintaa

Rakenne seuraamaan laserkeilauspintaa

    Jätä yhteydenottopyyntö

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
    ×

    Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

    Tilaa uutiskirjeemme