Syksyn 2021 webinaarit

Bluebeam Revu – Tehokkuutta Studio projektien avulla
2.9.2021 klo 10-10.30 

Tiesitkö, että Bluebeam Revu ohjelmistosta löytyy myös työkalut yhteistyöskentelyyn? Bluebeam Studion avulla voit viedä projektisi piirustukset pilveen ja kutsua tarvittavat projektin osapuolet katsomaan ja muokkaamaan tiedostoja.

Ilmoittaudu


Webinaari: Autodesk Construction Cloud: Yhdistä AutoCAD ja Revit pilveen
18.11.2021 klo 10-10.30 

Tervetuloa Autodesk Construction Cloud pilviympäristöä käsittelevään webinaariin. Webinaarissa esittelemme Construction Cloud pilvipalvelun käyttöä yhteistyöskentelyyn Revit ja AutoCAD ohjelmistoilla.

Ilmoittaudu

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme