Ihku-laskentapalvelu kaupallisesti saataville keväällä 2021

Infra

Civilpoint jälleenmyy Ihku-laskentapalvelua, joka tulee saataville myös allianssin ulkopuolisille organisaatioille huhti-kesäkuussa 2021. Ihku on infrahankkeiden tarpeisiin kehitetty nykyaikainen kustannuslaskentajärjestelmä, joka tarjoaa avointa, ajantasaista ja luotettavaa kustannustietoa.

Laskentapalvelun lisensoinnin periaatteita on, että käyttöoikeudet hankkii se organisaatio, jolle laskentaa tehdään. Hinnoittelu perustuu asiakasorganisaation kokoon.

Civilpoint tarjoaa tukea käyttöön ja käyttöönottoon

Henkilökohtaisen asiakastukipalvelun Ihku-laskentapalvelun käyttäjille tuottaa Civilpoint Oy yhteistyössä Ihku-allianssin muiden palvelutuottajien kanssa. Tulemme tarjoamaan käyttöönotto- ja koulutuspalveluja järjestelmän käyttöön, tehokkaaseen käyttöönottoon ja kustannuslaskentaan. Saataville tulee myös räätälöityjä kokonaisuuksia.

Olkaa yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää jani.myllymaa@civilpoint.fi tai max.schwoble@civilpoint.fi

Lue lisää Ihku-laskentapalvelusta

Jaa

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jaa

×

Kiinnostaako infra-alan tuoreimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme